חברת התזונה הבינלאומית 'הרבלייף'מרחיבה את סדרת 'שייק פורמולה 1' שלה, עם טעם חדש: קפה לאטה, שמשלב את נוחות ההכנה, הטעם וערכים תזונתיים מאוזנים.
השייק מבוסס על רכיבים המתאימים לטבעונים (כאשר משתמשים בתחליפי חלב) שהינם נטולי לקטוז וללא גלוטן. השייק משתלב היטב לאורך שעות היום או הערב, כחלק מתפריט מאוזן לניהול משקל.

שילוב הרכיבים בכל מנה מאוזן: 9 גרם חלבון, 5 גרם סיבים תזונתיים, 25 ויטמינים ומינרלים, 94 קלוריות.ההכנה פשוטה: 3 כפות מדידה (26 גרם אבקה) עם כ-250 מ"ל מים, חלב דל שומן או תחליפי חלב כמו סויה או שקדים. ניתן לגוון עם הוספת פירות, שיבולת שועל או אגוזים, לקבלת שייק טעים ומהנה ומותאם אישית.
המחיר 253 ₪ לאריזה של 550 גרם (21 מנות). להשיג באתר החברה (באמצעות המפיצים). כשרות TOP-K הולנד, כשר למהדרין פרווה





