השפים אנטוניו מנסה וטל שרון חוברים להקמת "מסעדת יום" מקומית

השניים לקחו את "בוצ'ר" שנפתח לאחרונה בהרצל 10, והחליטו לשנות את הקונספט למסעדת יום בה השפים עובדים מול הלקוחות. ב"בוצ'ר" החדשה תפריט גריל, תבשילים ומבחר סלטים מגוון. כל המחירים עד 45 ₪ למנה

השף אנטוניו מנסה, הזכור לרבים כבעלים ושף במסעדת "אלי אולי" אשר פעלה כעשור ברח' בלפור בת"א, פרש לאחרונה מעבודתו במסעדת Rocca ההרצליינית וחבר אל השף טל שרון (אקס "פסטריה" ביהודה הלוי) למיזם עם אופי תל-אביבי שכונתי.

השניים לקחו את "בוצ'ר" שנפתח לאחרונה בהרצל 10, והחליטו לשנות את הקונספט למסעדת יום בה השפים עובדים מול הלקוחות.
ב"בוצ'ר" החדשה תפריט גריל, תבשילים ומבחר סלטים מגוון.
כל המחירים עד 45 ₪ למנה.

דוגמאות מהתפריט:
קבב טלה – 19 ₪ בפיתה ו-28 ₪ בצלחת
שיפוד פרגית ים תיכוני – 19 ₪ בפיתה
תבשיל בקר עם ירקות שורש וארטישוק ירושלמי – 33 ₪
סלט טופו וירוקים – 22 ₪
סנדוויץ' אנטריקוט 28 ₪
מרק היום – 12 ₪

כל העיקריות מוגשות עם שתי תוספות משתנות, לחם ומטבלים.
למען תושבי המשרדים בסביבה מציעים במקום מגשיות אוכל.

שעות הפתיחה הנוכחיות:
א'-ה' 12:00 – 20:00
שישי – 11:00 – 16:00

באפריל יפתחו גם בלילה, וממש בקרוב מבטיחים להתחיל לקיים "קבלת שבת" של טאפסים, סנגריות וקפיריניות, כמתאים לשף אנטוניו מנסה.


בוצ'ר
רח' הרצל 10 ת"א
טל. 03-5104446


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר