השפית סיון גולדברג: החורף הזה מסתמן כחזרה סוחפת של המטבח של סבתא

"החורף מתקרב, ואני מפנטזת על קדרות מלאות כל טוב שבושלו להן 7-8 שעות, שריחן הסמיך והמנחם נישא בחלל הבית וקורא ליושביו להביא את המזלגות", כך אומרת השפית סיון גולדברג, הבעלים של קייטרינג סיון שף.

לדבריה, החורף הקרוב מסתמן כחזרה סוחפת של המטבח של סבתא. זה אומר שלל תבשילים של ירקות, בשרים וגם דגים למעיזים.
"בעיקר יהיו קטניות ודגנים שאנחנו לא נוטים להשתמש בהם הרבה, כגון קינואה, כוסמת, בורגול וחיטה, שייבושלו בצורות רבות ומגוונות עם שלל אגוזים, ירקות ועשבי תיבול", אומרת סיון.

"זה הטרנד של החורף – בישול שנראה פשוט ובייתי עם חזרה לשורשים אך מושקע, איכותי ומלא בטעמים וניחוחות", היא מוסיפה. "גם בתפריטים שלי לאירועים, ארוחות ואוכל לקחת הביתה, אני משלבת החורף הזה הרבה מנות שכאלה, שאולי הן לא גורמה פר-אקסלנס, אך הוכנו מהמוצרים המשובחים ביותר כתמיד, מושקעות, ותמיד יש בהן טוויסט".

השפית סיון גולדברג גם מנהלת את פורום האוכל באתר אסימון, שם יש מתכונים, ואפשר לשאול, להתייעץ ולספר כל מה שקשור לאוכל, בישול וגסטרונומיה.
http://www.asimon.co.il 

סיון גולדברג – שפית
טל. 052-4044250, 09-7963907
[email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה