fbpx

ויוה איטליה: שישה שפים ושש מנות איטלקיות

שישה שפים מצדיעים לאיטליה במיני-פסטיבל הנקרא "ויווה איטליה". כל שף יגיש במהלך מרץ ואפריל מנה אחת או שתיים מחבל ארץ באיטליה בו בחר
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

שישה שפים מצדיעים לאיטליה במיני-פסטיבל הנקרא "ויווה איטליה".
כל שף יגיש במהלך מרץ ואפריל מנה אחת או שתיים מחבל ארץ באיטליה בו בחר.

השף אופיר דמלין ממסעדת פרנצ'סקה בחוף ראשון לציון (טל. 03-9414151), אומר כי מטרת הפסטיבל לחשוף את הקהל הישראלי למטבח האיטלקי העשיר שעומד מאחורי הפיצה והפסטה הפופולריות. הוא יגיש מנות המזוהות עם מילאנו, בירת מחוז לומברדיה: דג ים על ריזוטו מילנזי (95 שקל), תרנגולת בתרד – פולו ספינצ'י בשמנת (69 שקל).

שף רן ראש ממסעדת הנמל 24 בחיפה (טל. 04-8628866) יכין בהשראה של סיציליה: נתחי פילה עגל, בצלי שאלוט, חציל מעושן ומרסלה לצד פסטת חלמוני ודורום, ריקוטה, קולי עגבניות שוום קונפי, עם כוס יין מרסלה (128 שקל).

השף אבירם שטיינמץ ממסעדת דאנטה (טל. 04-8371173) יגיש פילה טונה בנוסח פלרמו (94 שקל) וכוס יין קורבו ביאנקו סיציליאני (21 שקל).

שף אופיר וידבסקי ממסעדת לוקה במרינה של הרצליה (טל. (09-9514000) בחר באוכל מטוסקנה: פרפדלה ברוטב ראגו עם ירקות שורש, עשבי תיבול ובשר טלה (56 שקל).

שף דורון לוראן מאייסברג וולקנו (נמל ת"א, טל. 03-6026000) יכין פיצה נפוליטנית (44 שקל).

שף שי דובלרו ממסעדת גוסטו (טל. 03-6093515) יכין פיצה בנוסח קמפניה עם טונה לבנה כבושה, אספרגוס, אפונה, רוקט, רוטב מעגבניות טריות ומוצרלה (78-68 שקל).

רשת המרכזים הקולינריים לגעת באוכל בראשל"צ ורעננה תשתלב במיזם עם סדנאות בישול איטלקיות ומוצרים איטלקיים: פסטות משובחות ורוטבי עגבניות שונים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה