ויוה איטליה: שישה שפים ושש מנות איטלקיות

שישה שפים מצדיעים לאיטליה במיני-פסטיבל הנקרא "ויווה איטליה".
כל שף יגיש במהלך מרץ ואפריל מנה אחת או שתיים מחבל ארץ באיטליה בו בחר.

השף אופיר דמלין ממסעדת פרנצ'סקה בחוף ראשון לציון (טל. 03-9414151), אומר כי מטרת הפסטיבל לחשוף את הקהל הישראלי למטבח האיטלקי העשיר שעומד מאחורי הפיצה והפסטה הפופולריות. הוא יגיש מנות המזוהות עם מילאנו, בירת מחוז לומברדיה: דג ים על ריזוטו מילנזי (95 שקל), תרנגולת בתרד – פולו ספינצ'י בשמנת (69 שקל).

שף רן ראש ממסעדת הנמל 24 בחיפה (טל. 04-8628866) יכין בהשראה של סיציליה: נתחי פילה עגל, בצלי שאלוט, חציל מעושן ומרסלה לצד פסטת חלמוני ודורום, ריקוטה, קולי עגבניות שוום קונפי, עם כוס יין מרסלה (128 שקל).

השף אבירם שטיינמץ ממסעדת דאנטה (טל. 04-8371173) יגיש פילה טונה בנוסח פלרמו (94 שקל) וכוס יין קורבו ביאנקו סיציליאני (21 שקל).

שף אופיר וידבסקי ממסעדת לוקה במרינה של הרצליה (טל. (09-9514000) בחר באוכל מטוסקנה: פרפדלה ברוטב ראגו עם ירקות שורש, עשבי תיבול ובשר טלה (56 שקל).

שף דורון לוראן מאייסברג וולקנו (נמל ת"א, טל. 03-6026000) יכין פיצה נפוליטנית (44 שקל).

שף שי דובלרו ממסעדת גוסטו (טל. 03-6093515) יכין פיצה בנוסח קמפניה עם טונה לבנה כבושה, אספרגוס, אפונה, רוקט, רוטב מעגבניות טריות ומוצרלה (78-68 שקל).

רשת המרכזים הקולינריים לגעת באוכל בראשל"צ ורעננה תשתלב במיזם עם סדנאות בישול איטלקיות ומוצרים איטלקיים: פסטות משובחות ורוטבי עגבניות שונים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה