זוגלובק מרחיבה שימושי הפסטרמה עם קוביות פסטרמה מנתח חזה הודו וכיכר פסטרמה מנתחי חזה הודו.
כך ניתן לשלב את הפסטרמה במגוון ארוחות: סלטים, פסטות, אורז, חביתות ועוד, לצד השימוש המסורתי בסנדויץ.
סיגל בן צור, דיאטנית זוגלובק, אומרת: "קוביות פסטרמה וכיכר פסטרמה מיוצרים מנתח חזה הודו, ומהווים מקור מצוין לחלבון איכותי מן החי. המוצרים דלים מאוד בשומן רווי ובכולסטרול ומתאימים למקפידים על תזונה דלת שומן, מסיבות בריאותיות ו/או לצורך ירידה במשקל. בנוסף, מהווים המוצרים מקור טוב לברזל, אבץ וויטמין B12".
קוביות פסטרמה מנתחי חזה הודו – הפסטרמה חתוכה לקוביות ומוכנה לאכילה.
את הקוביות מקפיצים במחבת, מבשלים או מטגנים.
משווק באריזות של 120 גרם.
מחיר מומלץ לצרכן: 9 ₪, ומחיר לתקופת ההצגה: 7 ₪.
כיכר פסטרמה – 2 סוגים של נתחי פסטרמה מנתח חזה הודו: כיכר פסטרמה טבעית וכיכר פסטרמה בדבש.
את הכיכר חותכים לצורות שונות: רצועות, מקלות, קוביות, פרוסות עבות ועוד.
משווק באריזה של כ- 300 גרם – מוצר שקיל.
מחיר מומלץ לצרכן: 6.33 ₪ ל– 100 גרם, 19 ₪ ל– 300 גרם.