חברים מבשלים עם ארז בגליל: בסוף מרץ ארז קומרובסקי והשף ישראל אהרוני במפגש טעמים בוכריים וגליליים

ארז קומרובסקי מארח את מיטב השפים בארץ לאילתורים מסעירים בחומרי גלם גליליים: רפי כהן, חיים כהן, מאיר אדוני, ישראל אהרוני, שרי אנסקי, דוחול, דרור פילץ, יונתן רושפלד בין אורחי סדנאות הבישול בבית הספר לבישול גלילי של ארז קומרובסקי במצפה מתת

החברים של ארז קומרובסקי, טובי השפים בארץ, יעלו מידי חודש לגליל כדי לבשל עם ארז במסגרת בית הספר לבישול גלילי – חוויה קולינרית מיוחדת, בה סגנונות שונים של בישול יפגשו לאילתורים מסעירים בחומרי גלם גליליים.

ביום שלישי 31 במרץ 2009 בשעה 12.00, יתארח השף ישראל אהרוני, מחלוצי המטבח העילי והסיני בפרט, אצל ארז בבוסתן. לקראת בוא האביב השניים יקצצו, יתבלו, יקפיצו ויבשלו מטעמים אביביים ובישולים מסורתיים מהמטבח הבוכרי, לצד נגיעות מהמזרח, ויאלתרו ממה שיצמח באותו יום בערוגת הגינה.
בתום הסדנה, יזכו המשתתפים להנות מארוחה דשנה שיתקינו עבורם שני השפים, והכל בישיבה על טראסה הצופה לנוף הגלילי ולבוסתן האורגני בחצרו של ארז קומרובסקי במצפה מתת.

אחרי אהרוני יגיעו לגליל אחת לחודש גם מאיר אדוני, שרי אנסקי, דרור פילץ, דוחול, יונתן רושפלד, ואחרים.

מחיר השתתפות: 450 ₪

ארז קומרובסקי, בית ספר לבישול גלילי
טל. 03-9772929
www.erez-komarovsky.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר