חברת אדמה מציגה לראשונה סדרת מוצרי בשר בקר אורגני

חברת אדמה מציגה לראשונה סדרת מוצרי בשר בקר אורגני, וקובי אדרי, מנכ"ל אדמה, אומר כיההחלטה להוציא את הסדרה לשוק באה כמענה לצורך הבא מהצרכנים.

הגידול האורגני הינו גידול הומאני המספק לעדרי הבקר מזון אורגני, טיפול נאות ושטחי מראה מרווחים בהם הם יכולים לנוע חופשי.
בשר הבקר האורגני של אדמה הינו בשר איכותי ונקי מתוספות מלאכותיות, נקי מאנטיביוטיקה, נקי מהורמונים וחומרים משמרים.

טלי גולדנברג, דיאטנית קלינית ויועצת של חברת אדמה, אומרת כי בשר הבקר טוב לעשייה על האש, בקדירה או אפייה בתנור. "מבשר בקר ניתן להכין אין סוף מאכלים מגוונים וטעימים. יחד עם זאת, יש אנשים הנוטים להימנע מבשר בקר בגלל חשש מרמות השומן וכולסטרול שהוא עלול להכיל", היא אומרת. "חשוב לציין כי יש נתחי בקר טעימים ואיכותיים בעלי תכולת שומן נמוכה אפילו מנתחי עוף מסוימים, המספקים וויטמינים ומינרלים כגון ברזל וויטמין B12. אשר מצוי בבשר בקר בכמות גדולה יותר מבשר עוף או הודו".

ההגדרה של נתח בשר רזה הינה עד 10% שומן, כלומר עד 5.5% שומן רווי ועד 95 מ"ג כולסטרול ל-  100גר' נתח בשר.
מנה של 100 גרם נתח מבושל של סינטה, לאחר הסרת השומן הנראה לעין, מכילה 89 מיליגרם כולסטרול. לשם השוואה, מנת ירך עוף עם העור, שמשקלה 100 גרם לאחר ההכנה, מכילה 93 מיליגרם כולסטרול. מנת חזה עוף שמשקלה 100 גרם לאחר ההכנה, מכילה 85 מיליגרם כולסטרול, ומנת שוק הודו 82 מ"ג.
 
המוצרים בסדרה ומחיריהם:
המבורגר 400 גר' –  50 ש"ח
קציצות מזרחיות 400 גר' – 50 ש"ח
קבב בייתי 400 גר' – 50 ש"ח
בשר בקר טחון 500 גר' – 53 ש"ח
גולש 600 גר' – 53 ש"ח
סטייק אנטריקוט פרוס 400 גר' – 120 ש"ח






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה