חדש: אתר קולינרי אישי ממטבחה הביתי של פסקל פרץ רובין

האתר עשיר בתכנים קולינריים מתוך שנותיה הרבות של פסקל כבשלנית וחוקרת במטבח. באתר שפע מתכונים למנות קלות להכנה ומנות מורכבות יותר ממגוון מטבחי תבל, ומתכונים שהותאמו למטבח עכשווי, מהיר, קליל ונוח

פסקל פרץ רובין, מומחית לבישול ביתי ולמאכלי עדות, העלתה אתר אינטרנט קולינרי אישי ממטבחה הביתי: www.pascalpr.co.il

האתר עשיר בתכנים קולינריים מתוך שנותיה הרבות של פסקל כבשלנית וחוקרת במטבח. באתר שפע מתכונים למנות קלות להכנה ומנות מורכבות יותר ממגוון מטבחי תבל, ומתכונים שהותאמו למטבח עכשווי, מהיר, קליל ונוח.

המתכונים מחולקים לקטגוריות – ירקות, מאפים, מרקים, עיקריות, תוספות ומתוקים. המנות מתאימות לכל שלבי הארוחה והאירוח. כמו כן ניתן למצוא הצעות ומתכונים לעינוגים במטבח העשרת המזווה הביתי ועוד.

פסקל תעלה דרך קבע באתר כתבות רקע בנושאים מגוונים מעולם הקולינרי הרחב – רעיונות, גאדג'טים במטבח, טיפים מקצועיים וקיצורי דרך להתנהלות נכונה, ובעיקר התנהלות חכמה במטבח.

באתר יוצגו סרטוני וידיאו רבים של הבשלנית ובהם הדגמת הכנת תבשילים ומאפים, וכן הפניות למבחר סרטונים עם פסקל הפזורים באתרי אינטרנט שונים. הגולשים יזכו להצצה לספריה רבי המכר הרבים של הבשלנית פסקל פרץ-רובין ,ויוכלו להזמין אותם דרך האתר במחיר מיוחד. כל חדשות הגורמה יעלו באתר בפינה יומית, והגולשים יוכלו ליהנות ממיטב המלצותיה של פסקל.

פסקל פרץ-רובין חיברה תשעה ספרי בישול שהפכו לרבי מכר: המטבח הקל של פסקל, מטעמים טריפוליטניים, מטעמי צפון אפריקה, עוגת השבוע, עוד עוגת השבוע, מטעמי עיראק, המטבח של פסקל, מטעמי ישראל, וללקק אצבעות (לילדים).
כיום פסקל הינה יועצת ועורכת קולינרית בירחון האוכל "רוזמרין", וכותבת בו באופן קבוע.

www.pascalpr.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר