חדש בבית ספר בישולים לאומנויות המטבח: כיתות אומן לחובבים

במסגרת סדנאות אלו ילמדו התלמידים מגוון נושאי מפתח בתחום הקונדיטוריה והבישול, ויתוודעו למבחר טכניקות ומתכונים מתחום הקונדיטוריה והמטבח המקצועיים

בית ספר "בישולים", הפעיל מזה שנים בתחום ההכשרה המקצועית לטבחים, שפים וקונדיטורים, פותח סדרת סדנאות עומק בתחום הקונדיטוריה והבישול המיועדות לטבחים ואופים חובבים

במסגרת סדנאות אלו ילמדו התלמידים מגוון נושאי מפתח בתחום הקונדיטוריה והבישול, ויתוודעו למבחר טכניקות ומתכונים מתחום הקונדיטוריה והמטבח המקצועיים.

הסדנאות, בנות 3-8 מפגשים כל כאחת, תתקיימנה במהלך חודשי הקיץ במתכונת של 5 שעות שבועיות במתקני בית הספר. התלמידים ייהנו מעמדות עבודה אישיות ומאובזרות במיטב הציוד המקצועי, ומצוות מרצים בעלי שם.

פירוט הסדנאות:
יסודות הפטיסרי – שף קונדיטור ערן שוורצברד, 8 מפגשים – תאריך פתיחה: 15/07/08, ביום ג' בין השעות 09:30-14:30

אומנות הבולנג'רי – לחמי בוטיק – שף בולנג'ר אלי אברהם, 3 מפגשים – תאריך פתיחה: 01/08/08, ביום ו' בין השעות: 09:30-14:30

R.F.M – בצק סוכר – שף קונדיטור רינת צדוק, 5 מפגשים – תאריך פתיחה: 24/07/08, ביום ה' בין השעות: 16:30-21:30

אומנות הבישול – שף מאיר דנון ושף חגי לרנר, 5 מפגשים – תאריך פתיחה: 01/08/08, ביום ו' בין השעות: 09:30-14:30

מחיר הקורסים החל מ- 1,260 ₪


לפרטים והרשמה: טל. 03-6819141

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר