חדש בטבעון: מישי בוטיק שוקולד

השוקולטייר מישי בלו, פתח בטבעון בוטיק שוקולד, בו ניתן להשיג מבחר של עשרות סוגי פרלינים ומוצרי שוקולד גורמה מעשה ידיו

לאחר 30 שנות קונדיטוריה ושוקולד, פתח השוקולטייר מישי (מיכאל) בלוג את חנות השוקולד שלו בטבעון במתכונת חדשה ובה רק שוקולד – "מישי בוטיק שוקולד".

בחנות יותר מ- 40 סוגי פרלינים המיוצרים בשיטות שונות: מולדינג, חיתוכיות, זילופים וטראפלס. וכן, מבחר גדול ועשיר של מוצרי שוקולד גורמה המיוצרים בעבודת יד בלבד. הפרלינים עשויים שוקולד משובח בטעמים מיוחדים ומגוונים: קרם חלבה, הל ולימון, ג'ינג'ר, דבש וקרמל, וכן מבחר פרלינים במילויי פירות, אלכוהול, נוגט, מרציפן, ועוד.

בהכנת הפרלינים ומוצרי השוקולד משתמש מישי בשוקולד איכותי המיובא מחו"ל: וולרונה מצרפת, פרוייבל וקאליבו מבלגיה, ועוד.

הפרלינים נמכרים במארזים של 4 יחידות (16 ש"ח), 9 יחידות (35 ש"ח), 18 יחידות (70 ש"ח) או 27 יחידות (100 ש"ח).

בבוטיק מתקיימות גם סדנאות שוקולד חוויתיות לקהל הרחב, וגם סדנאות שוקולד והשתלמויות מקצועיות לבעלי מקצוע בתחום הקונדיטוריה והמטבח.

מישי בלוג, בן 60, יליד טבעון, החל את דרכו המקצועית בשנת 1963 בלימודי טבחות וקונדיטוריה במלון “דן כרמל” בחיפה.
לאחר שירותו הצבאי התמחה מישי בקונדיטוריה היוקרתית “הונולד” שבציריך, שוויץ. שם התנסה במגוון תחומי הקונדיטוריה, מיני מאפה, עוגות מיוחדות, קינוחים, מנות אחרונות, גלידות, עבודות סוכר, מרציפן ופרלינים.
בהונולד השתלב בצוות גדול שמנה כ- 70 עובדים, והחל להתמחות במחלקות השונות.
לארץ חזר ל“דן כרמל”, שם המשיך את דרכו המקצועית בקונדיטוריה עם ניסיון רב שצבר בשוויץ. ב- 1979 פתח קונדיטוריה בקרית טבעון, בה הוא ייצר מגוון מוצרי קונדיטוריה וגולת הכותרת הם הפרלינים אותם התחיל לייצר ב- 1994, כשחומרי גלם באיכות מעולה החלו מיובאים לארץ מבלגיה, צרפת, גרמניה ודנמרק. כיום מתמקד מישי רק באהבתו הגדולה – שוקולד.

מישי בוטיק שוקולד
מרכז זייד, קרית טבעון
טל. 04-9835722
www.mishi.co.il
בקרוב הזמנות גם דרך אתר האינטרנט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר