חדש במיטבר: המבורגר מחפש שם

תחרות קופירייטינג קולינארית לאוהבי הבשר: מסעדת המיטבר מציעה בשורה קולינארית חדשה בגזרת ההמבורגר: לצד מנת ההמבורגר הוותיקה (העשויה מנתחי אנטרקוט מיושנים), מעתה תהיה לסועדים אופציה משודרגת ומחולקת בדמות מנת מיני בורגרים קלילה.

המנה החדשה של המוסד הקרניבורי הוותיק מורכבת מצלחת של שלושה מיני המבורגרים העשויים מנתחי אנטרקוט מיושנים, ומוגשים על לחמניות (סה"כ 220 גרם בשר המחולקים לשלוש קציצות) לצד סלט קולסלאו קלאסי. ניתן להזמין תוספות לבחירה: גבינה, בייקון, פטריות ובצל.
מחיר מנה ללא תוספות- 54 שקל.
מחיר מנה כולל תוספת 59 שקל.

לרגל השינוי בתפריט, קברניטי המסעדה פונים לקהל הרחב להשתתף בתחרות למציאת שם למנה. קהל הקופירייטרים המקצועי והחובב (ובעיקר אוהב הבשר) מוזמן לשלוח הצעות בכתובת המייל:

[email protected]

השם שיבחר יזכה את בעליו בחודש המבורגרים חינם.


מסעדת ה MEAT BAR נפתחה בנובמבר 1994 במטרה להביא בשורה קולינארית חדשה לגוש דן.
הקונספט : מטבח איכותי ובסיסי שבנוי על טהרת הבשר. ב MEAT BAR התפריט פשוט, קולע ויציב כבר עשור. יש בו בשר שמיושן במשך שלושה שבועות.

MEAT BAR
שדרות חן 52
תל-אביב
03-6956276
כל יום מ- 12:00 ועד חצות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה