חדש בקיבוץ אייל: "הבוחשות בקדירה" – בית אוכל וסדנאות

הקיץ נפתח בקיבוץ אייל בשרון מקום מיוחד על טהרת האהבה לאוכל, הבא לתת מענה נרחב ומגוון למי שתשוקתם לאוכל, הכנתו, הגשתו ואכילתו בראש מעיינם, כמו גם למי שחפש לקיים אירוע פרטי קטן ומושקע

הקיץ נפתח בקיבוץ אייל בשרון מקום מיוחד על טהרת האהבה לאוכל, הבא לתת מענה נרחב ומגוון למי שתשוקתם לאוכל, הכנתו, הגשתו ואכילתו בראש מעיינם, כמו גם למי שחפש לקיים אירוע פרטי קטן ומושקע.

טליה תדהר צפרוני המגיעה מתחום ניהול והקמה של מסעדות והפקת אירועים, חברה לענת הרנוי שהבישול הוא מנת חלקה מגיל קטן, ושתיהן יחד החליטו להגשים חלום ולהקים את "הבוחשות בקדירה" – בית שייתן מענה לכל מי שרוצה ללמוד על הכנת מאכלים מכל העולם, להכין בעצמו, ליהנות מאירועי נושא, ולקיים את ההפקות הפרטיות שלו באווירה שונה ומיוחדת.

מתחם "הבוחשות בקדירה" הוקם בקיבוץ אייל בסמוך ליקבי ססלוב ואבידן, וכולל חצר פנימית עם תנור טנדורי, מעשנת, טאבון, גריל גדול ופסלי אבן, וחלל פנימי רחב ידיים המיועד לקיום סדנאות, אירועים וחוויות קולינריות.
במקום גם ספריית בישול ענפה, מטבח פונקציונלי, פינות ישיבה ופינות הכנה, והכל בעיצוב אותנטי הנשען על טעמן האקלקטי והרומנטי של בעלות המקום.

ב"בוחשות בקדירה" מועברות סדנאות כגון סדנת סטייקים, סדנת פירות ים, סדנת ארוחה באריזות נייר וקופסאות עלי בננה, סדנת אכילה בעזרת "המזלג של אלוהים" אוכלים בידיים, סדנאות אקזוטיות מסביב לגלובוס, בישול חוץ- טאבון , מעשנת, טנדורי.

המקום יכול להכיל אירועים פרטיים ואירועי חברה עד 100 איש באווירה נעימה, עם צוות מלא ותפריטים מגוונים העומדים לרשות הלקוחות, וכל זאת במרחק נסיעה קצרה מת"א.

סדנאות נבחרות ספטמבר – אוקטובר – נובמבר 2009 בבית "הבוחשות בקדירה"
ארוחת טעימות – בהנחיית ענת הרנוי וטלי תדהר צפרוני "הבוחשות בקדירה", כ- 15 סוגים של מנות קטנות
חשיפה לטעמים שונים, דגש על פרזנטציה ועיצוב, ואיך מתכננים ומנהלים ארוחת טעימות.
סדנת דגים ופירות ים בהנחיית עמית פרי – שף ובעלים של מסעדת
ה"קופי טרי"
הכרת דגי ים ובריכות, פירות ים לסוגיהם, ניקיון, פילוט, חיתוך ובישול.
סדנת בצקים לחמים – ולחמניות בהנחיית רינה שביט מ"רינה בריאנה".
מבשלים גורמה חפוז – עם הבלש המבשל ירון שטיינר
סדנת מטבח יפני עכשווי – עם השף אילן ניב, שף הבית של "עדן" טבע מרקט.
סדנת סטייקים מהראש לזנב – כל נתחים – בהנחיית בן תדהר, מבשל במסעדת, "יועזר בר יין"
סדנת בישול והגשה בכלים לא שגרתיים 
עלי בננה, עטיפות נייר ממוחזר, אריזות פרגמנט, כפיות, כוסות ועוד.
בהנחיית ענת הרנוי וטלי תדהר צפרוני "הבוחשות בקדירה"
"עקרות בית נואשות" 
עם קצת רצון, אהבה ויכולת גם – הכל אפשרי, ובקלות נראה ומרגיש מיליון דולר. בהנחיית ענת הרנוי וטלי תדהר צפרוני "הבוחשות בקדירה"
מסביב לעולם
סיור מסביב לגלובוס בעזרת תבשילים, נזידים, ארוחות מנחמות ומרקים עדינים וקלאסיים. בהנחיית שפים מתחלפים

הבוחשות בקדירה
קיבוץ אייל
טל. 7495320 – 09

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר