חדש בקריית שמונה: נפתחה מאפיית לחם-גד

המאפייה תייצר בין היתר סדרות של לחמים באמצעות מחמצת – שמרים טבעיים הנוגעים לעשיית הלחם בתקופות עתיקות יומין. במקום יפעלו בית קפה בסגנון איטלקי ומסעדה חלבית. האפייה תתבצע בתנורי אבן ובציוד מיוחד המשפיע על איכות הלחם

בקריית שמונה נפתחה מאפיית לחם-גד המצוידת בציוד אפיה מתקדם ומשתרעת על כ- 1,200 מ"ר. המאפייה כוללת אולם תצוגה, מסעדה חלבית ובית קפה.

גדי ביטון המנכ"ל אומר כי מאפייה לחם-גד תציע לצרכניה איכות בטעם הלחם, ותהפוך את קניית הלחם לחוויה הן בתוצרת והן במחירים חסרי תקדים לאזור הצפון.
המאפייה תייצר בין היתר סדרות של לחמים באמצעות מחמצת – שמרים טבעיים הנוגעים לעשיית הלחם בתקופות עתיקות יומין. במקום יפעלו בית קפה בסגנון איטלקי ומסעדה חלבית. האפייה תתבצע בתנורי אבן ובציוד מיוחד המשפיע על איכות הלחם.

לחם–גד יספק את מוצריו לצריכה ביתית לצד מסעדות ומוסדות.
המאפייה הוקמה ע"י משפחת ביטון מהגליל – בעלי מסורת וניסיון של שנים בתחום אפיית לחמים ודברי מאפה עוד בזמן בו החלו את עסקיהם בקריית שמונה והקימו מאפייה לצריכה ביתית. המשפחה מחזיקה בסופרמרקט גליל מזון – חנות לשיווק מזון המשתרעת על כ- 2,000 מ"ר בקריית שמונה.

באירוה הפתיחה של לחם גד במתחם גליל מזון שבבעלותם של בני משפחת ביטון השתתפו מאות מתושבי קריית שמונה והסביבה.
אורח הכבוד באירוע היה השף חיים כהן, שהצטרף לשף אלרן מלחם-גד (בתמונה).


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר