חדש מגלידת שטראוס: הפיינטים של מגנום עכשיו בישראל

דווקא עכשיו בעונת החורף והשהייה בבתים גלידת שטראוס מזמינה את הצרכנים לגלות את ארבעת הטעמים החדשים

גלידת מגנום בפיינט מיוצרת בהונגריה. כשרה לאוכלי אבקת חלב נוכרי. להשיג בכל רשתות השיווק. צילום סטודיו 0304

מגנום – אחד המותגים המוכרים והאהובים בישראל בתחום הארטיקים, מקבל עכשיו חיזוק משמעותי עם השקת ארבעה טעמים בפורמט פיינט (אריזת מכל של 260 גרם) – גלידת שמנת איכותית יחד עם חווית השוקולד העשירה של מגנום בצורת דיסק שוקולד ומעטפת שוקולד בכל צידי ותחתית הגלידה, ועם תוספות  ועשירות. אפקט השבירה של מעטפת השוקולד לתוך הגלידה מגביר את עוצמת ההנאה מחוויית הגלידה.

צילום סטודיו 0304

דווקא עכשיו, בעונת החורף והשהייה בבתים, גלידת שטראוס מזמינה את הצרכנים לגלות את ארבעת הטעמים החדשים: וניל קלאסיק – גלידת שמנת בטעם וניל עם שברי שוקולד חלב, במעטפת שוקולד חלב; וניל שקדים – גלידת שמנת בטעם וניל עם שברי שוקולד חלב מעולה ושקדים מסוכרים, במעטפת שוקולד חלב מעולה; וניל שוקולד לבן – גלידת שמנת בטעם וניל עם שברי שוקולד לבן מעולה, במעטפת שוקולד לבן מעולה; שוקולד לבן ועוגיות – גלידת שמנת עם ריפל בטעם עוגיות, שברי שוקולד לבן מעולה ופירורי עוגיות, במעטפת שוקולד לבן מעולה.

לחוויית אכילה מוצע להוציא את הגלידה מהמקפיא למספר דקות, לשבור בעדינות את מעטפת השוקולד על ידי לחיצה בצידי האריזה, ובעזרת כף לשבור את דיסק השוקולד בחלק העליון. תיהנו!

גלידת מגנום בפיינט מיוצרת בהונגריה. כשרה לאוכלי אבקת חלב נוכרי. להשיג בכל רשתות השיווק






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה