חדש מחצר כנרת: תמר מג'הול כנרת סופר עסיסי

מג'הול כנרת סופר עסיסי לא עובר תהליך של עיבוד או ייבוש. הוא נארז מיד לאחר הגדיד, מוכנס להקפאה של 18 מעלות מתחת לאפס, ומובל לנקודות המכירה תוך הקפדה על שרשרת קירור רציפה

"חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים הגדולה בישראל, מוציאה לשוק מוצר חדש: "מג'הול כנרת סופר עסיסי".
התמר מצטיין בעסיסיות רבה, מרקם בשרני, וטעם מתוק.

זן המג'הול הגדל בקיבוץ כנרת הוא הצפוני ביותר במדינת ישראל. הלחות הרבה של הפרי מושגת הודות לקרבה לאגם, ששומרת את הלחות גם בתקופת הקיץ.

מג'הול כנרת סופר עסיסי לא עובר תהליך של עיבוד או ייבוש. הוא נארז מיד לאחר הגדיד, מוכנס להקפאה של 18 מעלות מתחת לאפס, ומובל לנקודות המכירה תוך הקפדה על שרשרת קירור רציפה.

בשל עסיסיותו הרבה המוצר רגיש לשינויי טמפרטורות, ולכן הוא נמכר כשהוא קפוא.
התמר נשמר בהקפאה לתקופה של עד שנה, וניתן בכל עת להוציא אותו מהמקפיא ולהגיש אותו בתוך דקות ספורות כשהוא קר.

מג'הול כנרת סופר עסיסי נמכר במארז מיוחד המורכב מאיורים מתולדות גידול התמר בכנרת.
קיבוץ כנרת הוא מולדת התמר בישראל. חוטרי התמר הראשונים
הוברחו לארץ מארצות ערב טרם הקמת המדינה על ידי חבר הקיבוץ בן ציון ישראלי ויאני אבידוב.

התמר מגיע במארזים של 1/2 ק"ג, ק"ג ו-2 ק"ג. המחיר כ-45 שקל לק"ג.

מג'הול כנרת סופר עסיסי נמכר בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת, ובחנויות מזון מובחרות ברחבי הארץ.

www.tmarimplus.co.il


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר