חדש מ"מאמא מרי": כיסונים ממולאים בשר ותפוחי אדמה

הכיסונים מיוצרים על פי המתכונים המוכרים של יוצאי מזרח אירופה, ומוצעים בשני 2 סוגי מילויים: בשר בקר והודו, ובתפוחי אדמה. הבצק מיוצר בעבודת יד איכותית

חברת "מאמא מרי" המתמחה בייצור, ייבוא ושיווק בצקים ממולאים (קפואים), פירות יער וריבות, מציגה סדרת מוצרי כיסונים ממולאים בבשר ובתפוח אדמה, שפותחו על פי מתכונים חדשים בטעם ביתי. הכיסונים משווקים קפואים.

הכיסונים מיוצרים על פי המתכונים המוכרים של יוצאי מזרח אירופה, ומוצעים בשני 2 סוגי מילויים: בשר בקר והודו, ובתפוחי אדמה. הבצק מיוצר בעבודת יד איכותית.

אופן ההכנה: לשפוך הכיסונים המוקפאים למים רותחים ל- 5 – 8 דקות, עד שהכיסונים צפים על פני המים. לסנן ולהגיש חם.
ניתן להוסיף מעל – בצל מטוגן, רטבים שונים וכן – להוסיפם בבישול מרקי בשר ועוף.

אריזת כיסונים (במשקל 1 ק"ג) מוצעת למכירה במחיר של 16 ש"ח.
כשר בהשגחת הרבנות הראשית קריית ים.
להשיג בכל רשתות השיווק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר