חדש ממחלבות גד: גבינת ברי מחלב כבשים עם אגוזי פקאן

גבינת הברי מחלב הכבשים עברה תהליך של הבחלה והתיישנות כמו גבינות העובש המייחדות את גבינות הגורמה הצרפתיות

"מחלבות גד" מציגה גבינת ברי מחלב כבשים עם אגוזי פקאן.
גבינת הברי מחלב הכבשים עברה תהליך של הבחלה והתיישנות כמו גבינות העובש המייחדות את גבינות הגורמה הצרפתיות.

אגוזי הפקאן נחשבים למזינים ביותר, מהווים מקור חשוב לאבץ, מכילים זרחן, אשלגן ובורון (החשוב לבניית העצמות ומניעת מחלות כלי הדם ודלקת פרקים) ומגוון רחב של ויטמינים: ויטמין A, ויטמין B-1, ויטמין B-2, ויטמין B-6, וויטמין C .
שומן הפקאן מהווה תחליף לשומן מהחי, תכולת חומצות השומן הבלתי רוויות בו מקטינה את רמת הכולסטרול בדם.

שילוב אגוזי הפקאן עם חלב הכבשים מעניקים לגבינה טעם ייחודי וארומה מיוחדת.
הגבינה מכילה עובש חיצוני המעניק לגבינת הברי את טעמה ומרקמה.

גבינת הברי מתאימה למגוון רחב של שימושים על בסיס מלוח – סנדוויצים, סלטים, ואכילה בצורה טבעית, ומשווקת במשקל במעדניות בכל רשתות השיווק ובחנויות המובחרות.

מחיר מומלץ ל-100 גרם 11.40 ₪.
כשרותרבנות מטה אשר ובד"צ מהדרין – רובין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר