חדש ממעדנות: בצק פריך מרודד, מתאים למאפים מתוקים ומלוחים

חברת מעדנות מרחיבה את תחום הבצקים ומשיקה בצק פריך מרודד למאפים מתוקים ומלוחים.

הבצק הפריך המשמש למאפים מתוקים ידוע בתחום האפיה, ובפרט בתחום המגדנאות, במספר שמות: בצרפתית: Pâte brisée, "בצק שביר" או Pâte sucrée "בצק מסוכר". בצק פריך מכיל על כל כמות של סוכר, כמות כפולה של שומן (חמאה או מרגרינה) וכמות משולשת של קמח. יחסי כמויות אלה העניקו לבצק הפריך את כינויו הנוסף: "בצק 3:2:1".
כמו כן משמש הבצק הפריך להכנת תחתיות לקישים ולפשטידות שונות. אופן ההכנה ודרכי הטיפול זהים לאלו של הבצק הפריך המתוק.

בצק פריך מרודד של מעדנות, מתאים למאפים מתוקים ומלוחים, ומיוצר מחומרי גלם משובחים ובטכנולוגיות חדישות. בצק זה, מתווסף למגוון הבצקים של מעדנות שכבר נמצאים על המדף: בצק עלים צרפתי, בצק עלים צרפתי מרודד, ריבועי בצק עלים ובצק פילאס תורכי.

בצק פריך מרודד יימכר באריזת 600 גרם במחיר מומלץ לצרכן של 14 ₪


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר