חדש מפסטה נונה: רביולי פטה וחצילים

בצק הרביולי עשוי מביצים טריות ומקמח דורום המיוצר במפעל בצפון איטליה, בו מגדלים את החיטה שנבחרת בקפידה ע"י טכנולוגים ושפים של "פסטה נונה" בתהליכים יחודיים לחברה

חברת "פסטה נונה" המתמחה בייצור פסטות מפוסטרות טריות עם טאץ' איטלקי אותנט, מציגה מוצר חדש: רביולי פטה וחצילים.

בצק הרביולי עשוי מביצים טריות ומקמח דורום המיוצר במפעל בצפון איטליה, בו מגדלים את החיטה שנבחרת בקפידה ע"י טכנולוגים ושפים של "פסטה נונה" בתהליכים יחודיים לחברה'.
מילוי הרביולי הינו מחצילים טריים וגסבינת פטה בקר, במתכון מיוחד שפותח ע"י שף המפעל בועז גויטנר.
הרביולי טרי ומצונן בטכנולוגיה חדשנית השומרת על טריות המוצר.
מיוצר מחומרים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים.

משווק באריזת 400 גרם
מחיר מומלץ לצרכן- 22.15 ש"ח.
להשיג בכל הרשתות והחנויות המובחרות.
כשר-חלבי בהשגחת אלמשעלי יוסף רב המועצה האזורית מרום גולן.

הוראות בישול:
להרתיח 2 ליטר מים, להוסיף כף מלח, כאשר המים רותחים להוסיף את תוכן השקית. לבשל 2-3 דקות (בלבד) לפי הטעם.

מתכון לרביולי חצילים ברוטב עגבניות וזיתים שחורים:
מצרכים:
קופסה רוטב נפוליטנה "פסטה נונה" (רוטב עגבניות)
100 גרם זיתים שחורים,
3 כפות שמן זית
שן שום
כפית אורגנו קצוץ,
כפית בזיליקום קצוץ,
כף גבינת פרמזן מגורדת,
כף גבינת פטה מגורדת.

הוראות הכנה:

לטגן את השום בשמן זית עד קבלת גוון זהוב.

להוסיף רוטב עגבניות, זיתים ועשבי תיבול.

לבשל כ-5 דקות.
להוסיף את הרביולי המבושל לרוטב, ולבשל יחד כ-2 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר