חדש מפרסקו מהערבה: ממרח עגבניות שרי מיובשות, טפאנד זיתים ירוקים וטפנאד זיתים שחורים

שלושת הרטבים החדשים מצטרפים לשניים נוספים אותם השיקה לאחרונה: רוטב פסטו קלאסי למאכלי פסטה וגבינות, ורוטב צ'ימיצ'ורי למאכלי בשר

"פרסקו" ממושב חצבה בערבה, יצרנית תערובות סלטים טריים. מרחיבה את קטגוריית הרטבים ומשיקה שלושה רטבים חדשים : ממרח עגבניות שרי מיובשות, טפאנד זיתים ירוקים וטפנאד זיתים שחורים.

שלושת הרטבים החדשים מצטרפים לשניים נוספים אותם השיקה לאחרונה: רוטב פסטו קלאסי למאכלי פסטה וגבינות, ורוטב צ'ימיצ'ורי למאכלי בשר.

ממרח עגבניות שרי מיובשות בשמן זית
העגבניות מיובשות בתהליך טבעי לחלוטין הנעשה בשמש המדברית של הערבה בתיבול צמחי תבלין טריים. הרוטב מתאים למגוון של מאכלים איטלקים: מאפים, פסטות, לזניות, פשטידות, קישים, פיצות, טוסטים ולמריחה על לחם כנשנוש טבעי.

טפאנד זיתים ירוקים
עשוי מזיתים ארצישראלים איכותיים, מתובלים בתבלינים הטריים הגדלים בשדות "פרסקו" בחצבה. הרוטב מתאים למאכלי דגים, פסטות, מאפים, פשטידות, פיצות, טוסטים ולמריחה על הכריך.

טפאנד זיתים שחורים
עשוי מזיתי קלמטה ומתובל בתבלינים טריים. הרוטב מתאים למעדני דגים, למאפים, פסטות מאכלי גבינות ולחמים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 15 ₪ לצנצנת במשקל 220 גרם.
להשיג במרכולים ברחבי הארץ.

למתכונים ולמידע נוסף: www.frescofarm.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר