חדש מתנובה שף: קצפת צמחית מצוננת מוכנה לשימוש לשוק המקצועי

גודל שוק הקצפת הצמחית בשוק המקצועי מוערך בכ- 30 מיליון ש"ח בשנה, בו מתחרים מספר ספקים: גלידן, ריץ', פלייבורייט, טופינג ופוליבה המשווקים את המוצר במצב קפוא

תנובה שף, החטיבה המקצועית של קונצרן תנובה, מרחיבה את סל מוצרי הקונדיטוריה עם קצפת צמחית פרווה מוכנה לשימוש, כמענה לקונדיטוריות, בתי מלון, ואולמות אירועים המייצרים קינוחי פרווה.

גודל שוק הקצפת הצמחית בשוק המקצועי מוערך בכ- 30 מיליון ש"ח בשנה, בו מתחרים מספר ספקים: גלידן, ריץ', פלייבורייט, טופינג ופוליבה המשווקים את המוצר במצב קפוא.

הודות לטכנולוגיה החדשנית של תנובה שף ופיתוח וייצור כחול לבן של מפעל סוי-מג'יק תנובה, המוצר החדש מגיע במצב מצונן ואינו דורש הפשרה, בשונה משאר הקצפות הצמחיות הנמכרות כיום בשוק זה המשווקות קפואות. המוצר מוכן לשימוש, ולאחר תוספת של 25% נוזל והקצפה, מתקבלים, לדברי החברה, טעם ומרקם הקרובים ביותר לטעם של שמנת חלבית.

בחברה מתגאים גם בכך שהקצפת הצמחית של תנובה שף מגיעה במתיקות מופחתת ביחס למתחרים, ומכיוון שאינה מתפרקת בבישול היא ניתנת להרתחה, לטובת הכנת קרמים ורטבים מתוקים.

אריזה: כד 4 ק"ג. כשרות : בד"ץ העדה החרדית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר