חוויות חול המועד מארוחה בטיב טעם

בטח יהיו כאלו שיגידו שמגיע לי.
מי שנכנס לאכול בטיב טעם ועוד בפסח – מגיע לו שיקבל בראש, אבל היינו באזור והילד גווע ברעב, והעדפתי את המקום הראשון שמצאתי על פני פנייה למועצה לשלום הילד.

התיישבנו על הבר במסעדה שבטיב טעם ראשל"צ. החלפנו שלושה כסאות עד שמצאנו זוג כסאות לא שבורים, ואז חיכינו.
3 אחה"צ, המסעדה הייתה די ריקה, כך שנאלצנו לחכות עד שהעובדים יתפנו משיחותיהם כדי להציע לנו לעבור לשולחנות ולקבל שירות מהמלצרית.
לקח לי עוד איזה 10 דקות להבין שאם לא נקרא למלצרית נישאר שם עד לסגירה, אבל בסדר, בסוף היא הגיעה.

הילד התלהב ממנה של המבורגר 300 גרם, ולאות הזדהות הצטרפתי אליו. פעמיים צ'יזבורגר עם צ'יפס, ולראשונות סלט ומנה של כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק.
הסלט הגיע צ'יק צ'ק ונראה נחמד, למעט עלי בייבי רקובים שכיכבו בתוכו. המסעדנים שבינינו יודעים שהמון פעמים העלים מגיעים ככה מהספק, אבל במטבח דואגים להעלים אותם מהשטח – לא במטבח של טיב טעם.

מנה של כנפיים הייתה גדולה, וזה בערך כל מה שיש לי להגיד עליה.
העיקריות הגיעו. הצ'יפס היה מעולה. הגבינה נראתה כאילו עברה עם ההמבורגר במיקרו.
הילד נגס מהבשר והכריז מייד שההמבורגר מקולקל – ובהמבורגרים הוא מבין הקרניבור הקטן.
אני לא בטוח שאכן היה מקולקל, אבל היה בהחלט בלתי אכיל.
ביקשנו להחליף, וקיבלנו בתמורה זוג שניצלים שחבל שלא הוזמנו מראש כי היו מצוינים.

אם תוסיפו לזה את העובדה שהמלצרים שם מנקים את השולחנות ישר על הרצפה ואת חוסר האכפתיות הכל כך בולט בשטח, תבינו אולי למה טרחתי בכלל להעלות את החווייה על הכתב.
88 ש"ח עם שני בקבוקי מים מינרליים.
שורה תחתונה? תחליטו לבד.
חג שמח.


זיו אייל הוא יועץ קולינארי ומנהל הפורום של אכול ושאטו, www.allbiz.co.il/coffeebiz, [email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה