מצרכים
500 גרם מחית תמרים ללא תוספת סוכר, או תמרים בוואקום
100 גרם שקדים
50 גרם אגוזי מלך טבעיים
50 גרם אגוזי קשיו טבעיים
30 גרם גרעיני דלעת קלופים
50 גרם גרעיני חמנייה קלופים
4 כפות קוקוס
אופן ההכנה
טוחנים את השקדים עד לקבלת פירורים.
קוצצים (קיצוץ גס) את אגוזי המלך והקשיו.
מכניסים לקערה את התמרים, השקדים הטחונים, האגוזים הקצוצים, גרעיני הדלעת והחמנייה, ומערבבים היטב.
פורסים נייר אפייה על תבנית מלבנית (אינגליש קייק), שופכים את הבלילה ומהדקים היטב.
מכניסים את התבנית למקרר לשעתיים.
מוציאים מהמקרר, מצפים בקוקוס וחותכים לפרוסות דקות.
מומלץ לאחסן במקרר.
מתכון של חוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית לרגל ט"ו בשבט. את חטיפי האנרגיה ניתן להכין בסדנאות שיתקיימו בימים 4.2.17, 11.2.17. טל. 04-9533405