fbpx

חידושים בארחות העסקיות בבליני

השף יוגב ירוס ממסעדת "בליני" הותיקה מציג חידושים קולינריים בתחום הארוחות העסקיות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

השף יוגב ירוס ממסעדת "בליני" הותיקה מציג חידושים קולינריים בתחום הארוחות העסקיות.

מרק + סלט – עסקית לשומרי המשקל שבנינו, של מרק משתנה בתוספת סלט ושתיה קלה במחיר – 36 שקל.

רביולי – במחיר 59 ₪ (כולל שתיה קלה): מנה ראשונה- אנטיפסטי ולחם הבית במזנון החופשי, ואחת מ" מיוחדים" הכוללת מנות קבועות כגון: לינוויני די מארה, סטייק פרגית בגריל, לזניה בשר ומנות קבועות רבות נוספות, ועכשיו גם:
* רביולי פרימברה ממולא במגוון ירקות מרוטב שמנת, ציר עוף ופרמז'ן (לצמחונים ללא ציר עוף).
* טורטליני רגו בשר ברוטב פוטנסקה (עגבניות, אנשובי, צלפים וזייתים שחורים).

כל זאת בנוסף לתפריט העסקי המגוון הקבוע בבליני במחירים בין 36 שקל- 64 שקל.

מסעדת בליני
יחיאלי 6
מרכז סוזן דלל
תל אביב
טלפון: 5178486


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה