חידושים בארחות העסקיות בבליני

השף יוגב ירוס ממסעדת "בליני" הותיקה מציג חידושים קולינריים בתחום הארוחות העסקיות

השף יוגב ירוס ממסעדת "בליני" הותיקה מציג חידושים קולינריים בתחום הארוחות העסקיות.

מרק + סלט – עסקית לשומרי המשקל שבנינו, של מרק משתנה בתוספת סלט ושתיה קלה במחיר – 36 שקל.

רביולי – במחיר 59 ₪ (כולל שתיה קלה): מנה ראשונה- אנטיפסטי ולחם הבית במזנון החופשי, ואחת מ" מיוחדים" הכוללת מנות קבועות כגון: לינוויני די מארה, סטייק פרגית בגריל, לזניה בשר ומנות קבועות רבות נוספות, ועכשיו גם:
* רביולי פרימברה ממולא במגוון ירקות מרוטב שמנת, ציר עוף ופרמז'ן (לצמחונים ללא ציר עוף).
* טורטליני רגו בשר ברוטב פוטנסקה (עגבניות, אנשובי, צלפים וזייתים שחורים).

כל זאת בנוסף לתפריט העסקי המגוון הקבוע בבליני במחירים בין 36 שקל- 64 שקל.

מסעדת בליני
יחיאלי 6
מרכז סוזן דלל
תל אביב
טלפון: 5178486


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר