חידושים לשבועות תשע"ח 2018 בתנובה: גבינת מסקרפונה, פתיתי גבינה בולגרית ומלית לבלינצ'ס

לראשונה מובילים 5 בלוגרים קולינריים את חוברת המתכונים המסורתית שכוללת גם מתכונים טבעוניים. לאור הצלחת הספיישלים משנה שעברה גם השנה תנובה מציעה שמנת מתוקה בטעם שוקולד, קרם פרש, ובלילה להכנת עוגת גבינה

תנובה תציע מאגדות מבצע של המוצרים המבוקשים לשבועות בכל נקודות המכירה ורשתות השיווק ברחבי הארץ, ובנוסף תחלק קופוני הנחה על מגוון מוצרי חג מובילים בנקודות המכירה, בחוברת מתכוני החג, באתר תנובה וברשתות החברתיות. צילום סטודיו ברוך נאה
תנובה תציע מאגדות מבצע של המוצרים המבוקשים לשבועות בכל נקודות המכירה ורשתות השיווק ברחבי הארץ, ובנוסף תחלק קופוני הנחה על מגוון מוצרי חג מובילים בנקודות המכירה, בחוברת מתכוני החג, באתר תנובה וברשתות החברתיות. צילום סטודיו ברוך נאה

תנובה נערכת לחג השבועות – חג החלב ומוצריו, עם מוצרים קולינריים חדשים, חוברת מתכונים, מגוון מאגדות מבצע, וקופוני הנחה מיוחדים לחג. המוצרים החדשים לחג כוללים גבינת מסקרפונה 38% שומן – אמנם מזוהה במטבח הישראלי עם עולם הקינוחים, אך מתאימה גם להכנת מאפים ומנות מלוחות, כמו פשטידות, פסטות ולזניות. תישאר כמוצר קבוע על המדפים גם לאחר החג. משקל 250 גרם. כשרות רבנות; פתיתי גבינה בולגרית 24% – למילוי מאפים וכתוספת לסלטים. הגבינה מסוננת מנוזלים ומוכנה תישאר כמוצר קבוע על המדפים. משקל 220 גרם. כשרות ועדת מהדרין; מלית מתוקה לבלינצ'ס – ניתן להשתמש בה גם למגוון מאפים נוספים, עוגות וקינוחים. מהדורה מוגבלת לחג. משקל 250 גרם, כשרות ועדת מהדרין

צילום סטודיו ברוך נאה
צילום סטודיו ברוך נאה

לאור הצלחת מוצרי הספיישל בחג השבועות אשתקד, גם השנה יחזרו לחנויות בלילה להכנת עוגת גבינה (מהדורת חג) -להכנת עוגות חג קרות או אפויות. משך ההכנה כרבע שעה עד להכנסה לתנור. משקל 850 גרם. כשרות בהשגחת הרבנות; קרם פרש (מהדורת חג) – טעם שמנתי ומרקם עשיר המשדרג מתכון חם או קר, מלוח או מתוק. מוצר פופולרי בקרב שפים. משקל 200 גרם. כשרות: ועדת מהדרין; שמנת עמידה לקצפת מתוקה בטעם שוקולד 32% (מהדורת חג) – מכילה קקאו אמיתי. 250 מ"ל, כשרות ועדת מהדרין.

צילום דן פרץ
צילום דן פרץ

חידוש נוסף השנה מראה את השפעת הרשתות החברתיות והמשפיענים בהן: אחרי שנים בהן שפים מקצועיים הובילו את מהלכי שבועות של תנובה, בחרה החברה חמישה בלוגרים מתחום הקולינריה, שיובילו את קמפיין שבועות 2018 ברשתות החברתיות. הבלוגרים כתבו את מתכוני חוברת שבועות שהשנה מחולקת לפרקים, כאשר כל פרק כתב בלוגר אחר. הבלוגרים מייצגים מגוון סגנונות בישול ואפייה, לרבות מתכונים טבעוניים למי שנמנע ממוצרי חלב, כדי לתת מענה לכל צורך ולכל צרכן: רחלי קרוט – בעלת הבלוג "קרוטית" שהדגש שלה הוא על בישול בריא; יונית צוקרמן – בעלת הבלוג "מלכת המטבח" שמייצגת את הבישול המסורתי של מגוון עדות; אבינועם ארביב – בעל הבלוג "פירורים" שמתמחה בהכנת מנות מתוקות; אולגה טוכשר – בעלת הבלוג "המרכיב הסודי" שמתמחה בבישול טבעוני בדגש על קינוחים טבעוניים; ענבל לביא – בעלת בלוג הוותיק "פיית העוגיות".

צילום סטודיו ברוך נאה
צילום סטודיו ברוך נאה

תנובה תציע מאגדות מבצע של המוצרים המבוקשים לשבועות בכל נקודות המכירה ורשתות השיווק ברחבי הארץ, ביניהם שלישיית קצפת צמחית 250 מ"ל במתיקות מעודנת, זוג שמנת לבישול 15% 250 מ"ל, וזוג שמנת עמידה להקצפה 38% 250 מ"ל. בנוסף תחלק תנובה קופוני הנחה על מגוון מוצרי חג מובילים בנקודות המכירה, בחוברת מתכוני החג, באתר תנובה וברשתות החברתיות, כגון 20% הנחה על בלילה לעוגת גבינה, 20% הנחה על בלילה לבלינצ'ס, 15% הנחה על קוטג', 15% הנחה על מגוון פתיתים לבישול ואפייה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה