טארטלטים גבינת מסקרפונה ולימון עם אוכמניות ונענע

מתכון של זוגלובק להכנה מהירה ופשוטה עבור מאפה מסדרת הבצקים המתאימים למאפים מלוחים או מתוקים עם ירקות, פירות וגבינות

בקערת מיקסר מקציפים את גבינת המסקרפונה, השמנת, אבקת סוכר, תמצית וניל וגרידת לימון עד שמתקבל קרם יציב. צילום אוהד רומנו
בקערת מיקסר מקציפים את גבינת המסקרפונה, השמנת, אבקת סוכר, תמצית וניל וגרידת לימון עד שמתקבל קרם יציב. צילום אוהד רומנו

רכיבים ל-15 יחידות בקוטר 8 ס"מ

בצק

1 חבילת בצק פריך מתוק 450 גר' ללא חומרים משמרים כמו מסדרת הבצקים של זוגלובק מיקי שמו

להפשיר לפי ההוראות על גבי האריזה

מלית

1 סלסלת אוכמניות

עלי נענע

קארד לימון (להשיג במעדניות) או לחילופין גרידת לימון

100 ג' גבינת מסקרפונה

50 ג' אבקת סוכר

1 מכל (250 ג') שמנת מתוקה

1כפית תמצית וניל

גרידת לימון

קמח לקימוח המשטח

ציוד נדרש

תבניות טארטלטים אישיות בקוטר 8 ס"מ

אופן ההכנה

קורצים עיגולים מעט גדולים מקוטר התבניות.

(שאריות בצק אוספים, מרדדים על משטח מעט מקומח וקורצים עיגולים נוספים לטאטלטים).

מניחים את עיגולי הבצק בתבניות האישיות.

חותכים את השוליים של הבצק כך שיתאימו בדיוק לגודל התבנית.

מקפיאים ל- 15 דקות.

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

דוקרים את תחתית הקלתית בעזרת מזלג.

מרפדים ברדיד אלומיניום ומניחים משקולות.

אופים 10 דקות עד שהבצק מתייצב.

מסירים את רדיד האלומיניום.

אופים עוד כ- 7- 5 דק' או עד שהבצק אפוי לגמרי ומזהיב.

לאחר צינון מוציאים מהתבניות האישיות.

בקערת מיקסר מקציפים את גבינת המסקרפונה, השמנת, אבקת סוכר, תמצית וניל וגרידת לימון עד שמתקבל קרם יציב.

מעבירים לשקית זילוף (אפשר גם עם כף).

מניחים בכל קלתית אפויה מהקרם.

מוסיפים 2-3 כפיות קארד לימון (או גרידת לימון), אוכמניות ונענע.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה