טבעוף מציגה עוף ללא אנטיביוטיקה – אז במה מאכילים אותנו האחרים?

ישראלי צורך בממוצע 38 ק"ג עוף פטם לשנה. בעשר השנים האחרונות חל גידול של כ- 50% בצריכת העוף בישראל. בשר עוף הינו הבשר המועדף על הישראלים, ומחזיק בנתח שוק של כ- 78% מסך צריכת הבשר בישראל

"עופות איכות באר טוביה" מציגים סדרת מוצרים תחת המותג "טבעוף" – שלדברי החברה הנו העוף היחיד ללא אנטיביוטיקה.

כהמשך להחדרה לפני כחצי שנה של מותג "טבעוף" (כעוף שלם) – עוף טבעי שגדל בריא, נקי משיירי אנטיביוטיקה וכימיקלים, המגיע לרשתות כשהוא ארוז ומוכן לשיווק לצרכן, ללא מגע יד קצב; מציגה עתה החברה סדרה של מוצרים: טבעוף שלם בחבק, טבעוף שלם במגש, פרגית טבעוף בחבק, פרגית טבעוף במגש, וכן חלקי טבעוף הנמכרים ארוזים במגשים: כרעיים, שוקיים, חזה שלם, "שניצל", כנפיים, "סטייק פרגית", פילה וכבד.

והנה מה שאומרת החברה על יתרונות העוף שלה:
"טבעוף" נקי מאנטיביוטיקה וכימיקלים – עוף טבעי הגדל בצפיפות נמוכה וניזון מתערובת צמחית פרוביוטית. תערובת זו מכילה חיידקי מעי ידידותיים המחסנים את מערכת העיכול שלו. כך אנו מגינים עליו ממחלות ומבטלים את הצורך בשימוש באנטיביוטיקה וזרזי גדילה.
"טבעוף" גדל בריא ולכן בריא יותר לאוכליו – כל מה שאוכל העוף נספג בגופו ומשפיע על ההרכב התזונתי של בשרו. שיטת הגידול הייחודית של טבעוף מבטיחה שהוא גדל בריא ונקי מחומרים זרים. כתוצאה מכך שומר בשרו על ערכים תזונתיים גבוהים במיוחד.
"טבעוף" מופחת שומן לעומת עוף רגיל – טבעוף שלם מכיל כ- 33% פחות שומן מעוף רגיל שלם (8% מול 15%) ופחות ממחצית מכמות השומן הרווי (4.3 גר' ל- 100 גר' בעוף רגיל, 1.8 גר' ל- 100 גר' בטבעוף).
"טבעוף" עשיר בחומצות אומגה 3 ובברזל – בטבעוף שלם 41 מ"ג אומגה 3 ל- 100 גר' ו- 4.6 גר' ברזל ל- 100 גר', פי ארבעה מעוף רגיל.
החברה גם טוענת כי "טבעוף" טעים יותר מעוף רגיל.

כיום נמכר "טבעוף" בכ-400 נקודות ברחבי הארץ ומשווק בשתי הרשתות הגדולות "שופרסל" ו"הריבוע הכחול" על כל תתי הרשתות שלהן, וכן בחנויות פרטיות גדולות כקטנות.

מחיר מומלץ בשקלים לצרכן (לק"ג) של מוצרי טבעוף:
עוף שלם 25.90, טבעוף שלם במגשית 23.90, פרגית טבעוף במגשית חלקים 34.99, כרעיים טבעוף 39.99, שוקיים טבעוף ,22.99 כנפיים טבעוף ,49.99 "שניצל" טבעוף 44.99, חזה שלם טבעוף ,49.99 פילה טבעוף 69.99, "סטייק פרגית" טבעוף 24.99 (ליחידה).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר