"טבעוף": עוף צעיר, בריא וטרי, הניזון מתערובת צמחית מיוחדת, ללא אנטיביוטיקה וכימיקלים

"טבעוף" עומד בהגדרות מחמירות של ה – USDA (משרד החקלאות האמריקאי), לפיהן בעוף טבעי אין הורמונים, אנטיביוטיקה או תוספות מלאכותיות, והוא עובר עיבוד מינימלי

חברת "באר טוביה עופות איכות", האחראית למוצרי פרגית ועופיון, חונכת קטגוריה חדשה בישראל עם "טבעוף" – עוף בריא, צעיר ואיכותי, שלדברי החברה עולה על עופות רגילים בטעמו ובהרכבו התזונתי.

"טבעוף" אינו מכיל חומרים אנטיביוטיים וכימיים, ומתאפיין בערכים קלוריים ובאחוזי שומן נמוכים במופגן בהשוואה לעוף רגיל, בעוד תכולת חומצות אומגה 3 שלו גבוהה מן הרגיל.

"טבעוף" עומד בהגדרות מחמירות של ה – USDA (משרד החקלאות האמריקאי), לפיהן בעוף טבעי אין הורמונים, אנטיביוטיקה או תוספות מלאכותיות, והוא עובר עיבוד מינימלי.

בעקבות שיטת הגידול החדשנית, ערכיו התזונתיים של העוף כפי שהתקבלו בבדיקות בלתי תלויות גבוהים יותר באופן ברור, ולפיכך הם טובים יותר עבור הצרכן.
בהשוואה לעוף הגדל בתנאים רגילים, טבעוף מתאפיין ב 35% פחות קלוריות, 33% פחות שומן, מחצית מכמות השומן רווי ויותר חומצות שומן מסוג אומגה 3 הנודעות בתכונותיהן הבריאותיות.
בינלאומיים.

מחיר יחידת "טבעוף": 34.90 ₪

להשיג בכל רשתות השיווק, המעדניות ובנקודות מכירה קמעונאיות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר