טעם חדש ל-בן & ג'ריס בישראל: צ'אבי האבי

בעקבות הבחירה ברוב קולות אוהבי גלידה, החלה בן & ג'ריס לשווק את הטעם המועדף החדש לשנת 2011: "צ'אבי האבי" – גלידת שמנת בטעם וניל מאלט המכילה חתיכות של פרעצל בציפוי שוקולד, ממולא בחמאת בוטנים, בתוספת פאדג' וחמאת בוטנים.

מסתבר כי צ'אבי האבי בכלל התחיל כבדיחה: שני עובדי משרד בארה"ב מתחו את חברם חובב הגלידות, אשר סיפוריו האינסופיים על אהבתו לבן&ג'ריס שיגעו אותם. הם המציאו טעם דימיוני מלא בפרעצל, חמאת בוטנים ופאדג' בגלידת וניל מאלט, והמציאו לו את השם "צ'אבי האבי".
הבחור חיפש טעם זה בכל המרכולים ברחבי העיר, ומשלא מצא הרים טלפון למשרדי בן אנד ג'ריס, ודרש לדעת היכן ניתן להשיג את הטעם המופלא. בחברה החליטו שמדובר בטעם טוב מדי מכדי להשאיר אותו רק כבדיחה, והרימו את הכפפה.

צ'אבי האבי משווק באריזת 475 מ"ל בכל רשתות השיווק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה