יין, גבינות, מאפים וגלידות באירוע לכבוד ספרו של ראש המוסד בעבר

יקב הר אודם, גבינות חוות צוק, בונזו'ר וגלידות נסטלה, העניקו את חסותם לחוג בית יוצא דופן שנערך בביתה של אשת יחסי הציבור דפנה טריואקס, לרגל יציאתו לאור של ספרו האוטוביוגרפי של ראש המוסד לשעבר, אפרים הלוי (אדם בצל, הוצאת מטר)

יקב הר אודם, גבינות חוות צוק, בונזו'ר וגלידות נסטלה, העניקו את חסותם לחוג בית יוצא דופן שנערך בביתה של אשת יחסי הציבור דפנה טריואקס, לרגל יציאתו לאור של ספרו האוטוביוגרפי של ראש המוסד לשעבר, אפרים הלוי (אדם בצל, הוצאת מטר).

את הערב פתח מיכאל אלפסי, מנכ"ל ומייסד יקב הר אודם, אשר סיפר על סגולותיהם של הכרמים הגבוהים ביותר בארץ בגובה 1,100 מטר, ועל היקב שהוא הצפוני שביקבי ישראל.

האורחים היו כ-70 מבכירי המשק ובהם איל לפידות מנכ"ל דלק, גיורא בר דעה מנכ"ל שטראוס עלית, רביב ברומאייר מנכ"ל בונז'ור, עו"ד ירון סהר, אורי יהודאי מנכ"ל פרוטרום, יעקב לסקוב מנכ"ל שמן, איתן אבוט מנכ"ל אולפני מימד, איתן שטקרמן מנכ"ל כימניר, אילן פכולדר מזכיר אלביט, ועוד.

ההרצאה, תחת הכותרת "מה הלאה", נקבעה עוד בטרם המלחמה, מה שהעניק לה נופך נוסף של אקטואליות.

האורחים הפתיעו כאשר ביקשו לרכוש מן היינות במקום, ומשפחת אלפסי נענתה ברצון והתארגנה מיידית לעניין.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר