ישרקו מביאה מאיטליה את הפסטה של Granaria ב-16 צורות שונות

החברה המשפחתית הקטנה מתמחה בייצור מגוון סוגי פסטות בצורות, גדלים וחיתוכים שונים. הפסטה עשויה 100% חיטת דורום ומכילה 11.5% חלבון לכל 100 גרם. צילום אסף לוי
הפסטה של גראנריה מוצעת ב- 16 צורות שונות, ביניהן פפרדלה וטליאטלה, ספגטי בעובי שונה, לינגווני, פסטה פארפאלה (עניבת הפרפר), פנה חלולה, פוזילי (בורג), ג'יגלי הנראית כמו לפיד מיניאטורי, פסטה קאוואטאפי מסולסלת, קונכיות גדולות וצבעוניות

 חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם, המייבאת ומשווקת מוצרי מזון מרחבי העולם, מביאה עתה לישראל  את הפסטה האיטלקית גראנריה (Granaria) – כשרה בהשגחת מאור הכשרות ובאישור הרבנות הראשית לישראל. הפסטה מיוצרת במפעל משפחתי משוכלל בעיירה איסרניה מדרום איטליה, בקרבת העיר נאפולי. החברה המשפחתית הקטנה מתמחה בייצור מגוון סוגי פסטות בצורות, גדלים וחיתוכים שונים. הפסטה עשויה 100% חיטת דורום, ומכילה 11.5% חלבון לכל 100 גרם. גראנריה מייצרת כ-80 טון פסטה ביום – כמות נמוכה בהשוואה ליצרני הפסטה הגדולים באיטליה, מה שלדברי היבואנים מאפשר לפסטה גראנריה לשמור על איכות, אחידות וטעם לאורך כל תהליך הייצור שנעשה באופן איטי ומבוקר, כאשר הפסטה מיובשת טמפרטורה של 80 מעלות על מנת לשמור על הטעם והמאפיינים המקוריים של החיטה.

צילום אסף לוי
צילום אסף לוי

הפסטה של גראנריה מוצעת ב- 16 צורות שונות, ביניהן פפרדלה וטליאטלה, ספגטי בעובי שונה, לינגווני, פסטה פארפאלה (עניבת הפרפר), פנה חלולה, פוזילי (בורג), ועוד צורות ייחודיות כמו ג'יגלי  הנראית כמו לפיד מיניאטורי ובעלת יכולת לספוח אליה רוטב בגלל הצורה הייחודית, פסטה קאוואטאפי מסולסלת, קונכיות גדולות וצבעוניות. במהלך השנה יצטרפו בישרקו אל פסטה גראנריה גם רטבי פסטה מוכנים העשויים 100% עגבניות איטלקיות וללא חומרים משמרים, בטעמים של ארביאטה פיקנטי, עגבניות עם בזיליקום, עגבניות עם ירקות, רוטב נפוליטנה.

צילום אסף לוי
צילום אסף לוי

מחיר פסטה גראנריה במארז של 500 גרם: מ- 5.90 ₪ עד 8.20 ₪. להשיג בסניפי רשת טיב טעם  ובחנויות נבחרות, באתר טיב טעם בקליק (גם בשבתות וחגים), ובאפליקציית המובייל "טיב טעם בקליק". לרגל ההשקה ניתן להשיג ברשת טיב טעם במגוון מבצעים. לדוגמא: 4 יחידות – 19.90 ₪, או 4 יחידות – 21.90 ₪ (תלוי מוצר).

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר