כדורי גבינה פירורים ברוטב תותים

חומרים: 200 גרם גבינת שמנת 30% 100 גרם גבינה לבנה 5%1 חבילה של שמנת מתוקה40 גרם אינסטנט וניל 60 גרם סוכר לבןלפירורים: חבילת ביסקוויטים מפוררים או חבילת עוגיות שוקולד מפוררות לרוטב התותים:טוחנים חבילת תותים עם כפית אבקת סוכר למחית אחידהאופן ההכנה:מקציפים במהירות גבוהה חבילת שמנת מתוקה עם 40 גרם אינסטנט וניל וסוכר עד לקבלת מרקם יציב.מערבבים בקערה נפרדת את גבינת השמנת והגבינה הלבנה לתערובת אחידה. מקפלים פנימה את השמנת המוקצפת. מקררים היטב את התערובת – לפחות שעה במקרר.קורצים מן התערובת הקרה כדורים (ממש כמו כדורי שוקולד).מצפים את הכדורים בפירורי העוגיות.שופכים את רוטב התותים על צלחת הגשה ומסדרים מעל את כדורי הגבינה והפירורים.

חומרים:
200 גרם גבינת שמנת 30%
100 גרם גבינה לבנה 5%
1 חבילה של שמנת מתוקה
40 גרם אינסטנט וניל
60 גרם סוכר לבן
לפירורים: חבילת ביסקוויטים מפוררים או חבילת עוגיות שוקולד מפוררות

לרוטב התותים:
טוחנים חבילת תותים עם כפית אבקת סוכר למחית אחידה

אופן ההכנה:
מקציפים במהירות גבוהה חבילת שמנת מתוקה עם 40 גרם אינסטנט וניל וסוכר עד לקבלת מרקם יציב.
מערבבים בקערה נפרדת את גבינת השמנת והגבינה הלבנה לתערובת אחידה. 
מקפלים פנימה את השמנת המוקצפת.
מקררים היטב את התערובת – לפחות שעה במקרר.
קורצים מן התערובת הקרה כדורים (ממש כמו כדורי שוקולד).
מצפים את הכדורים בפירורי העוגיות.
שופכים את רוטב התותים על צלחת הגשה ומסדרים מעל את כדורי הגבינה והפירורים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר