לארא – מסעדת ביסטרו ירושלמית חדשה

בתפריט יש ספיישלים מתחלפים, דגש על חומרי גלם איכותיים, והרבה שילובים שמוסיפים את פרשנותו של השף למתכונים הקלאסיים. כך לדוגמא, תוכלו לטעום ריזוטו ורביולי בעבודת יד, ודגים מעושנים במקום

השף ליאור חפצדי – קודם לכן ב'ארקדיה', 'קנלה' ומסעדת RESTORENTE DE VITORIO עטורת כוכבי המישלן האיטלקית, מציג סגנון קולינרי ישראלי המשלב השפעות מכל העולם במסעדת הביסטרו החדשה לארא, שנפתחה בירושלים.

בתפריט יש ספיישלים מתחלפים, דגש על חומרי גלם איכותיים, והרבה שילובים שמוסיפים את פרשנותו של השף למתכונים הקלאסיים. כך לדוגמא, תוכלו לטעום ריזוטו ורביולי בעבודת יד, דגים מעושנים במקום, תבשילים ואפילו קציצות סבתא שמקבלות את הכבוד שלהן.
חומרי הגלם הזמינים, המטבח הפתוח ויצירתיות השף חפצדי יאפשרו לכם להכיר טעמים שעוד לא הכרתם.

מתוך תפריט לארא הכשר:
סשימי בקר ביער סשימי של פילה בקר עם פטריות, אגוזים וירוקים 48 ₪
סינטה ביחד ברוסקטות של סינטה כבושה ורוסטביף עם חרדל וקרם פטרוזיליה 38 ₪
פולנטה קרנבל פולנטה רכה עם בצלי שאלוט שום קונפי ובמייה 38 ₪
מולג'ס בכפר שקדי עגל עם תורמוס, זעתר, מנגולד ואריסה 48 ₪
תבשיל טלה עם ירקות שורש ומרווה 118 ₪
לצמחוניים רביולי חציל שחור עם סלק צלוי ושעועית ירוקה 68 ₪
קציצות של סבתא עם תבשיל מיוחד של תרד, תפו'א וחומוס 65 ₪
שיפוד נתח קצבים עם מח עצם ורוטב דמי נטורל 86 ₪
טארטאן קדאיף ותפוחים 32 ₪
טפיוקה בשלולית של מלון ופיאקנים מתוקים 32 ₪
קרפצ'יו אננס 32 ₪

ביסטרו לארא
רח' בן שטח 3 ירושלים 
א'-ה' 18:00-00:00, שבת – חצי שעה אחרי צאת השבת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר