לברק ממולא בשום עם למון גראס ופלפל צ'ילי

לוקחים את כל עשבי התיבול ומכניסים בשלמותם לבטן הדג. צילום נתי נייזוב
מתכון של השף נתי נייזוב ממסעדת מאריס בשוק צפון ברמת החייל תל אביב למנה חגיגית שקוצרת מחמאות וזאת בעשר דקות עבודה

רכיבים למנה אחת

1 לברק נקי – לבקש מהדייג

4 גבעולי כוסברה

4 גבעולי פטרוזיליה

1 מקל למון גראס

1 פלפל צ'ילי

1 ליים

צילום נתי נייזוב
צילום נתי נייזוב

אופן ההכנה

לוקחים את כל עשבי התיבול ומכניסים בשלמותם לבטן הדג.
מוסיפים פלפל צ'ילי חצוי לאורכו.

את מקל הלמון גראס מכניסים לתוך פה הדג.

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מניחים את הדג על רשת ומתחתיו תבנית שלא ילכלך למשך 12 דקות.

הגשה

מוציאים מהתנור ומגישים עם תפוחי אדמה ויוגורט או עם כל תוספת שאוהבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר