“לגעת באוכל” פותחת סניף נוסף ברעננה

רשת “לגעת באוכל”, המרכז הישראלי לאמנויות הבישול והאפייה, פותחת סניף חדש ברעננה.
המתחם החדש כולל בית ספר מקצועי לבישול עם עמדות פרטיות לכל התלמידים ובהנחיית מיטב השפים הישראלים, ובניצוחו של שף הרשת יניב גור אריה.
בנוסף עמדות תבלינים, קפה ותה, כלי מטבח ועוד, לצד פעילותו של בית קפה המציע מגוון מאכלים למבקרים: כריכים, קישים, סלטים, עוגות ועוד.

בנוסף הוקצה במתחם החדש שטח מיוחד לאירועים של קבוצות סגורות, לטובת מי שרוצים לחגוג ברמה קולינרית גבוהה.
מעכשיו אפשר להשיג את הכל במקום אחד, כאשר חובבי הבישול ואוהבי תרבות האוכל והגורמה ימצאו במקום את מבוקשם.

“לגעת באוכל” מציע חומרי גלם איכותיים, סדנאות בישול מקצועיות של מיטב השפים בארץ, ומגוון עשיר ומגוון של מוצרי בישול ואפייה.
המרכז מאחד תחת קורת גג אחת את כל הקשור לאוכל ולגורמה, ומציע חווית קנייה ולימוד למי שאוהב לטעום טעמים חדשים. מחלקות “לגעת באוכל” מותאמות לתרבויות הבישול הבינלאומיות: מחלקה מקסיקנית, יפנית, עשבי מרפא, אפייה, קפה, תה, תבלינים, ועוד.


“לגעת באוכל”
רח’ הסדנא 4 (מתחם ACE), אזור התעשייה רעננה
טל. 09-7404474
פתוח במשך כל ימות השבוע (לא כולל שבת), 9:00 עד 22:00, ובימי שישי 16:00-9:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה