לה קרמרי: גבינות בשמן זית המונע צורך בקירור

בית גבינות האיכות לה קרמרי, שסיסמתו היא: "14 מדינות, 200 גבינות, בית אחד", מציע סדרת גבינות איכות השמורות בשמן זית איכותי(כבישה קרה), מה שמבטל את הצורך בקירור ומאריך חיי הגבינה.
הסדרה מגיעה בצנצנות בשלושה סוגים: שגב כבשים, טום עיזים, וכדורי לבנה.

גבינת שגב: גבינת כבשים קשה מסוג מנצ'גו בשמן זית ועגבניות שרי. הגבינה בעלת מרקם רך וטעם דומיננטי. הגבינה בשלה במרתף למשך 240-180 יום. 32% שומן.
גבינת טום: גבינת עיזים מיושנת בשמן זית ורוזמרין. הגבינה היא חצי קשה בעלת מרקם אלסטי.גבינה בשלה למשך 120-160 יום. 28% שומן.
גבינת לבנה: גבינה יוגורטית מחלב בקר בשמן זית. הגבינה מתאפיינת בטעם מעט חמצמץ וארומה חלבית. בתוספת שמן הזית מן הכבישה הקרה היא ניתנת למריחה או להגשה שולחנית.

הגבינות כשרות ומגיעות ממחלבות הבוטיק "הנוקד" ו"מחלבת דורון מן הטבע".


LES CREMERIES
בית של גבינות איכות
א.ת עמק חפר
טל. 054-6333949



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר