לואיס פסקו מתארח בקזנקי הרצליה לארוחת יינן מיוחדת

לואיס פסקו, היינן של יקבי רקנאטי, היה בעברו שף ניו יורקי. למען נוסטלגיה קולינרית, וכדי שגם הקהל הרחב יוכל לאכול מאכלים פרי יצירתו, החליטו לחגוג עם פסקו ארוחה כזו ב"קזנקי" – הבר מסעדה החדש בהרצליה פיתוח

לואיס פסקו, היינן של יקבי רקנאטי, היה בעברו שף ניו יורקי.
למען נוסטלגיה קולינרית, וכדי שגם הקהל הרחב יוכל לאכול מאכלים פרי יצירתו, החליטו לחגוג עם פסקו ארוחה כזו ב"קזנקי" – הבר מסעדה החדש בהרצליה פיתוח.

הארוחה תתקיים ביום שני, 26/6/06. הגעת אורחים: 19:30, תחילת הארוחה: 20:00.
מספר המקומות מוגבל ל-25 סועדים.


התפריט של פסקו:
קבלת פנים: טרטר לוקוס לצד רקנאטי סוביניון בלאן.
מנה ראשונה: סלט קלמרי עם שמן זית ועשבי תיבול לצד רקאנטי שרדונה רזרב.
מנת ביניים: קוקי סאן ז'אק בקרם סרטנים וטימין לצד רקנאטי שיראז.
מנה עיקרית: ריזוטו פירות ים עם שמנת וזעפרן לצד רקנאטי מרלו רזרב.
קינוח: ממבחר קינוחי קזנקי לצד ליקר יסמין.

המחיר: 128 ₪.
טל. להזמנות: 09-9586688


בהמשך כל החודש שלאחר הארוחה יוכלו אורחי קזנקי הרצליה ליהנות ממנת ספיישל של לואיס פסקו: פילה אמנון אפוי בנייר פרגמנט עם כרישה, צלפים ויין לבן, במחיר של 55 ₪, כמו גם מתפריט יינות רקנאטי מוזל בבקבוקים ובכוסות.


קזנקי הרצליה
רח' שנקר 2, הרצלייה פיתוח
טל. 09-9586688

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר