לואיס פסקו, היינן של יקבי רקנאטי, היה בעברו שף ניו יורקי.
למען נוסטלגיה קולינרית, וכדי שגם הקהל הרחב יוכל לאכול מאכלים פרי יצירתו, החליטו לחגוג עם פסקו ארוחה כזו ב"קזנקי" – הבר מסעדה החדש בהרצליה פיתוח.
הארוחה תתקיים ביום שני, 26/6/06. הגעת אורחים: 19:30, תחילת הארוחה: 20:00.
מספר המקומות מוגבל ל-25 סועדים.
התפריט של פסקו:
קבלת פנים: טרטר לוקוס לצד רקנאטי סוביניון בלאן.
מנה ראשונה: סלט קלמרי עם שמן זית ועשבי תיבול לצד רקאנטי שרדונה רזרב.
מנת ביניים: קוקי סאן ז'אק בקרם סרטנים וטימין לצד רקנאטי שיראז.
מנה עיקרית: ריזוטו פירות ים עם שמנת וזעפרן לצד רקנאטי מרלו רזרב.
קינוח: ממבחר קינוחי קזנקי לצד ליקר יסמין.
המחיר: 128 ₪.
טל. להזמנות: 09-9586688
בהמשך כל החודש שלאחר הארוחה יוכלו אורחי קזנקי הרצליה ליהנות ממנת ספיישל של לואיס פסקו: פילה אמנון אפוי בנייר פרגמנט עם כרישה, צלפים ויין לבן, במחיר של 55 ₪, כמו גם מתפריט יינות רקנאטי מוזל בבקבוקים ובכוסות.
קזנקי הרצליה
רח' שנקר 2, הרצלייה פיתוח
טל. 09-9586688