לחם פירות יבשים

 

מצרכים:
2 ביצים טרופות
7 כפות קמח
8 כפות סוכר
200 גר’ אגוזים
200 גר’ פירות מיובשים מעורבבים (שזיפים, צימוקים, משמשים, אגוזי מלך ואגוזי לוז)
½ כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה:
מערבבים את הסוכר, הפירות היבשים, הביצים, הקמח ואבקת אפייה.
יוצקים לתבנית “אינגליש קייק”.
אופים בחום של 170 מעלות כ- 45 דקות.
ניתן להחליף את הקמח לקמח מלא, ואת הסוכר לסוכר חום.

חוות הבריאות מצפה הימים, טל. 04-6994555
www.Mizpe-hayamim.com






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה