לקוחות חדשים למשרד יחסי הציבור גורמן תקשורת: שילה, נונה, והספר גולאש לגולש

שילה – של השף שרון כהן: בר-מסעדה באווירה חופשית ובלתי מחייבת, המתמחה במאכלי ים. במהלך ארבע שנות קיומה, הפכה שילה למוסד גסטרונומי אהוב ומוערך על ידי אנשי מקצוע בתחום, וגם על אנשים שפשוט אוהבים לאכול טוב

לקוחות חדשים למשרד יחסי הציבור גורמן תקשורתף

שילה – של השף שרון כהן
בר-מסעדה באווירה חופשית ובלתי מחייבת, המתמחה במאכלי ים. במהלך ארבע שנות קיומה, הפכה שילה למוסד גסטרונומי אהוב ומוערך על ידי אנשי מקצוע בתחום, וגם על אנשים שפשוט אוהבים לאכול טוב.
שרון כהן, (שיראז, סאקורה, רושפלד), ירושלמי שעבר לת"א לפני כ- 7 שנים, יוצר מנות מוקפדות ומרעננות בעלות טאץ' ים תיכוני. שילה עברה שיפוץ מקיף, ויש בה תפריט טאפאסים חדש.
בן יהודה 182 תל אביב, טל’ 03-5221224, כל יום מ-19:00 עד לקוח אחרון. ששי שבת – מ- 13.00

'Nona'
פאטיסרי שנפתח לפני כ7-  שנים ע"י איציק שבות, בוגר תעשיית הקולנוע והטלוויזיה, שלמד בצרפת את סודות האפייה והחליט לפתוח מקום במרכז יהוד. Nona גדלה לכדי מסעדה רומנטית, כזו שניתן למצוא במקרה בסמטאות הקטנות בפריז או ברומא, המציעה תפריט ברוח ה"מטבח הבורגני" הצרפתי המחובר למקורות כפריים, טריים ופשוטים, לצד בוטיק העוגות ובית הקפה.
Nona מספק שירותי קייטרינג עד 100 איש, ומאפשר לשלוח "מאפה מתנה" לכל מי שאוהבים במיוחד.
חדש ב- Nona: תפריט קיץ, אתר אינטרנט, וב- 23.7 תתקיים חגיגת יומולדת 7 לכל הלקוחות הוותיקים והחדשים.
דרך העצמאות 26, יהוד 03-5365777 א-ו 08:00-24:00 שבת 09:00-24:00

גולאש לגולש – ספר בישול חדש
"גולאש לגולש" – ספר בישול הונגרי, המבוסס על טור האוכל הפופולרי באתר "על השולחן" וב- Ynet, של העיתונאי עופר ורדי, ועתיד לצאת לחנויות הספרים בחודש אוגוסט 2009.
בספר החדש יותר מ-100 מתכונים קלים להכנה, על גבי כרטיסיות נוחות לשימוש. הכרטיסיות, שמעוטרות בתמונות מעוררות תיאבון, ארוזות בקופסת קרטון מעוצבת. בתוכה גם מגנט במתנה להצמדת המרשמים למקרר בעת הבישול והאפייה.
הספר רואה אור בהוצאה החדשה של ורדי – LunchBox – ספרים מהקופסה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר