לקראת החגים מסנפרוסט: ארטישוק ירושלמי קלוף ונוח לבישול

עד היום ניתן היה להשיג בשווקים רק ארטישוק ירושלמי טרי, בעיקר בעונת הסתיו. מעתה ניתן למצוא את המוצר במקפיא לאורך כל ימות השנה, כשהמוצר הקלוף והחתוך חוסך את הקושי והמורכבות בקילוף הירק, שממש לא קל להתמודד איתו ויש בו הרבה פחת

סנפרוסט ממשיכה לחדש, והפעם עם מענה נוח לביקוש הגובר לארטישוק ירושלמי במטבח הישראלי.
עד היום ניתן היה להשיג בשווקים רק ארטישוק ירושלמי טרי, בעיקר בעונת הסתיו. מעתה ניתן למצוא את המוצר במקפיא לאורך כל ימות השנה, כשהמוצר הקלוף והחתוך חוסך את הקושי והמורכבות בקילוף הירק, שממש לא קל להתמודד איתו ויש בו הרבה פחת.

הארטישוק הירושלמי (הקרוי גם "בטטה קסבייה"), הינו ירק שורשי בעל טעם עדין ומתקתק. מקורו בצפון אמריקה, אך ההוא פופולרי במטבח הישראלי, במיוחד במנות חג בשריות.

בשנים האחרונות, חלה עלייה בביקוש לארטישוק ירושלמי בקרב הצרכנים הישראלים, ובעקבות כך יש גידול במכירות.

הארטישוק הירושלמי מתאים למגוון שימושים: לבישול, לאפייה בתנור, כמרק וכמחית (פירה). כמו כל מוצרי סנפרוסט, גם מוצר זה ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל, והוא נמכר באריזה במשקל 400 גרם.

 

 

צילום ברוך נאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר