לראשונה בארץ: סדנת בישול מולקולרי בלגעת באוכל

"לגעת באוכל"- המרכז לבישול ואפייה בראשון לציון וברעננה, תציג את הטכניקות והכלים החדשניים ביותר בעולם הקולינריה תחת הבאזז של בישול מולקולרי, עם סדנה מיוחדת שתיערך ביום שישי 11.4.08 בסניף ראשון לציון המחודש

"לגעת באוכל"- המרכז לבישול ואפייה בראשון לציון וברעננה, תציג את הטכניקות והכלים החדשניים ביותר בעולם הקולינריה תחת הבאזז של בישול מולקולרי, עם סדנה מיוחדת שתיערך ביום שישי 11.4.08 בסניף ראשון לציון המחודש.

את הסדנא יעבירו ד"ר סרחיו ברוידו ושף דניאל פקר, מומחים בתחום הבישול המולקולרי.
בסדנא תיעשה הכרה עם האמצעים, הטכניקות, הכלים והקונספטים הנכללים בטרמינולוגיה של המטבח המולקולרי, לרבות שימוש במכשיר ה- THERMOMIX ה-RONER.

בישול מולקולרי הינו דרך בישול חדשנית, העושה שימוש בערכים מדעיים, טכניקות ומכשירים מתקדמים, בכדי להביא למטבח הפתעות וריגושים. מהות השיטה היא לשנות את המבנה המולקולרי של חומרי הגלם, ולחדש מגוון מנות הן במרקם, הן בטעם והן במראה.

הסדנה תתחיל בשעה 10:00 בדיוק, מחיר למשתתף: 390 ₪

יש להירשם מראש.



רשת "לגעת באוכל"
רח' הסדנא 4 (מתחם ACE), אזור התעשייה רעננה. טלפון: 09-7404474
רח' לישנסקי 9, מתחם חונים קונים, ראשון לציון. טלפון: 03-9520390
www.tfood.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר