לרגל 150 שנה למותג TABASCO: שני טעמים חדשים בסגנון אסיאתי

טבסקו סריראצ'ה וטבסקו מתוק חריף בסגנון מזרח אסיאתי מרחיבים את המותג אחרי 150 שנה. צילום פאפא רצי
טבסקו הוא רוטב המופק מפלפלים חריפים כשבתהליך הפקתו מוסיפים לפלפלים ומץ ומלח. את התערובת משאירים להתיישן בחביות מעץ אורן לבן. לרוטב טעם חריף-פיקנטי והוא נמכר ברחבי העולם בבקבוקון זהה שקוף ועליו מדבקות עם מכסה אדום בעל שמונה צלעות (מקור: ויקיפדיה)

ניצן מותגי מזון ומשקאות – יבואנית הרשמית בישראל, מציגה עתה שני טעמים חדשים של מותג טבסקו (TABASCO), המציין 150 שנה לקיומו: טבסקו סריראצ'ה, וטבסקו מתוק חריף בסגנון מזרח אסיאתי.

TABASCO SRIRACHA – טבסקו סריראצ'ה – רוטב סמיך ועשיר, חריפות עדינה, עשוי ללא חומרים משמרים. מורכב מפלפל צ'ילי מתוק, תבלינים תאילנדיים, ופלפלים אדומים שנקטפו ידנית ומיושנים בחביות עץ אלון במשך שלוש שנים. מתאים לשימושים מגוונים, ממנות תאילנדיות עד להמבורגר וצ'יפס. המחיר כ- 30 ₪.

TABASCO SWEET& SPICY EAST ASIAN STYLE CHILE SAUCE- רוטב צ'ילי מתוק חריף בסגנון מזרח אסיאתי – רוטב פלפלים שניתן להשתמש בו כמטבל, לזיגוג, לצלייה או כתבלין. עשה על ידי ערבוב ג'ינגר ותבלינים אסיאתיים נוספים, עם רוטב הפלפלים של החברה. רוטב רב גוני שמתאים לשימושים רבים. המחיר כ- 25 ₪. את מוצרי טבסקו ניתן להשיג ברשתות השיווק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר