מאפה פטה כבשים תפנאד זיתים ועגבניות שרי

החומרים עבור תבנית אפייה 30/20:עלה בצק עלים בגודל 20/30 מופשר3 כפות תפנאד (ממרח זיתים שחורים)25 עגבניות שרי חצויות250 גרם פטה כבשים "גד" חתוכה לקוביות 1/1 ס"ממלח גספלפל שחור גרוסמעט עלי אורגנו או טימיןאופן ההכנה:מניחים את הבצק על נייר אפייה בתבנית מתאימה. במקביל מחממים את התנור ל- 180 מעלות. מורחים את הבצק בתפנאד ומשאירים שוליים אחידים ברוחב סנטימטר וחצי, מסדרים שורות אחידות של חצי עגבנייה וקוביית גבינה אחת אחרי השנייה על פני כל השטח המרוח.מתבלים במלח גס, פלפל גרוס ועלי אורגנו או טימין, ואופים בתנור חם 25 דקות, או עד ששולי הבצק מצהיבים ועולים.מגישים על כלי שטוח, וחותכים בעזרת סכין פיצה מסתובבת.

החומרים עבור תבנית אפייה 30/20:
עלה בצק עלים בגודל 20/30 מופשר
3 כפות תפנאד (ממרח זיתים שחורים)
25 עגבניות שרי חצויות
250 גרם פטה כבשים "גד" חתוכה לקוביות 1/1 ס"מ
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מעט עלי אורגנו או טימין

אופן ההכנה:
מניחים את הבצק על נייר אפייה בתבנית מתאימה. במקביל מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
מורחים את הבצק בתפנאד ומשאירים שוליים אחידים ברוחב סנטימטר וחצי, מסדרים שורות אחידות של חצי עגבנייה וקוביית גבינה אחת אחרי השנייה על פני כל השטח המרוח.
מתבלים במלח גס, פלפל גרוס ועלי אורגנו או טימין, ואופים בתנור חם 25 דקות, או עד ששולי הבצק מצהיבים ועולים.
מגישים על כלי שטוח, וחותכים בעזרת סכין פיצה מסתובבת.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר