fbpx

מאפה פטה כבשים תפנאד זיתים ועגבניות שרי

החומרים עבור תבנית אפייה 30/20:עלה בצק עלים בגודל 20/30 מופשר3 כפות תפנאד (ממרח זיתים שחורים)25 עגבניות שרי חצויות250 גרם פטה כבשים "גד" חתוכה לקוביות 1/1 ס"ממלח גספלפל שחור גרוסמעט עלי אורגנו או טימיןאופן ההכנה:מניחים את הבצק על נייר אפייה בתבנית מתאימה. במקביל מחממים את התנור ל- 180 מעלות. מורחים את הבצק בתפנאד ומשאירים שוליים אחידים ברוחב סנטימטר וחצי, מסדרים שורות אחידות של חצי עגבנייה וקוביית גבינה אחת אחרי השנייה על פני כל השטח המרוח.מתבלים במלח גס, פלפל גרוס ועלי אורגנו או טימין, ואופים בתנור חם 25 דקות, או עד ששולי הבצק מצהיבים ועולים.מגישים על כלי שטוח, וחותכים בעזרת סכין פיצה מסתובבת.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים עבור תבנית אפייה 30/20:
עלה בצק עלים בגודל 20/30 מופשר
3 כפות תפנאד (ממרח זיתים שחורים)
25 עגבניות שרי חצויות
250 גרם פטה כבשים "גד" חתוכה לקוביות 1/1 ס"מ
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מעט עלי אורגנו או טימין

אופן ההכנה:
מניחים את הבצק על נייר אפייה בתבנית מתאימה. במקביל מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
מורחים את הבצק בתפנאד ומשאירים שוליים אחידים ברוחב סנטימטר וחצי, מסדרים שורות אחידות של חצי עגבנייה וקוביית גבינה אחת אחרי השנייה על פני כל השטח המרוח.
מתבלים במלח גס, פלפל גרוס ועלי אורגנו או טימין, ואופים בתנור חם 25 דקות, או עד ששולי הבצק מצהיבים ועולים.
מגישים על כלי שטוח, וחותכים בעזרת סכין פיצה מסתובבת.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר