מאפיית ברמן תייצר עבור שופרסל לחמים אורגניים תחת מותג green

לראשונה תשווק שופרסל תחת מותג green לחמים אורגניים טריים שיוצגו למכירה במתחמי הטבע וכן במדפי הלחם של סניפי הרשת. במסגרת ההליך קיבלה המאפייה אישור מוסמך לייצור אורגני

הסדרה כוללת לחם שאור אורגני, לחם כוסמין אורגני, לחם דגנים אורגני, לחם מקמח מלא אורגני, לחם שיפון אורגני, וחלה אורגנית. צילום שופרסל
הסדרה כוללת לחם שאור אורגני, לחם כוסמין אורגני, לחם דגנים אורגני, לחם מקמח מלא אורגני, לחם שיפון אורגני, וחלה אורגנית. צילום שופרסל

קבוצת מאפיות ברמן – מהגדולות והוותיקות בישראל, מתחילה לייצר לחמים אורגניים מיוחדים עבור רשת שופרסל. סדרת הלחמים החדשה, המונה שישה לחמים אורגניים מסוגים שונים, ימותגו תחת מותג green וישווקו בכל סניפי רשת שופרסל, במתחמי green והמוצרים האורגניים, וגם במדפי הלחם הראשיים. במסגרת שיתוף הפעולה בין החברות תייצר מאפיית ברמן שישה לחמים מסוגים שונים באריזות 750 גרם עבור שופרסל – לחם שאור אורגני, לחם כוסמין אורגני, לחם דגנים אורגני, לחם מקמח מלא אורגני, לחם שיפון אורגני, וחלה אורגנית. לשם כך קיבלה מאפיית ברמן אישור מוסמך לייצור אורגני מטעם אגריאור – גוף ההתעדה המוביל בישראל. יהלי עתיר, מנכ"ל מאפיית ברמן, אומר כי המאפייה עובדת מזה מספר חודשים על פרויקט הפיתוח שכולל קווי ייצור ייעודיים, פיתוח טכנולוגיה, ייצור ואספקה של הלחמים האורגניים עבור שופרסל.

צילום שופרסל
צילום שופרסל

קבוצת מאפיות ברמן התחילה לייצר ולשווק לאחרונה החברה סדרת לחמים E-FREE, המתחברת למגמת הבריאות העולמית. מדובר בלחמי מחמצת ללא תוספים מלאכותיים, ללא ממתיקים מלאכותיים, ועם ערכים תזונתיים מוספים. לחמי ברמן אינם מכילים שומן טראנס, מיוצרים ללא תוספת סוכר, ועומדים בדרישות "אייל" – האגודה הישראלית לסוכרת וכן בתו האיכות של משרד הבריאות ללחמים בריאים ("אפשרי בריא"). פיתוח סדרת הלחמים האורגנים הוא צעד משלים לקבוצת מוצרים זו.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה