fbpx

מאפינס פטל

חומרים:1 ביצה טרופה2.5 כוסות קמח1 כוס פטל טרי1 כוס חלב1/2 כוס חמאה מומסת2 כפות סוכר2 כפיות אבקת אפיה3/4 כפית מלחאופן ההכנה:בקערה, לערבב יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח בקערה שניה לערבב את הביצה, החלב והחמאה. להוסיף לקערת החומרים היבשים לערבב את כל החומרים ולהוסיף את הפטל עד שהפירות מפוזרים באופן אחיד בתערובת למזוג לתוך תבניות מאפינס משומנות לאפות כ- 25 דקות ב- 190 מעלות. חוות תקוע משווקת פטל שחור – אוסנה אשר גדל באופן טבעי וללא ריסוסים. פירות הפטל עשירים בוויטמין C ובנוגדי חמצון. הפטל גדל בגידול אורגני בהתאם לתקן אגיראור. והינו גידול ישראלי. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע. מחיר: 20-25 ₪ ל- 200 מ"ל (כ-150 גרם).
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 ביצה טרופה
2.5 כוסות קמח
1 כוס פטל טרי
1 כוס חלב
1/2 כוס חמאה מומסת
2 כפות סוכר
2 כפיות אבקת אפיה
3/4 כפית מלח

אופן ההכנה:
בקערה, לערבב יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח
בקערה שניה לערבב את הביצה, החלב והחמאה. 
להוסיף לקערת החומרים היבשים
לערבב את כל החומרים ולהוסיף את הפטל עד שהפירות מפוזרים באופן אחיד בתערובת
למזוג לתוך תבניות מאפינס משומנות
לאפות כ- 25 דקות ב- 190 מעלות.

חוות תקוע משווקת פטל שחור – אוסנה אשר גדל באופן טבעי וללא ריסוסים.
פירות הפטל עשירים בוויטמין C ובנוגדי חמצון. הפטל גדל בגידול אורגני בהתאם לתקן אגיראור. והינו גידול ישראלי. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע. מחיר: 20-25 ₪ ל- 200 מ"ל (כ-150 גרם).

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר