מוסף מתכוני בריאות של שפים יצורף ללא תשלום למגזין מנטה

המגזין מנטה לבריאות ולאיכות חיים, יוצא עם מוסף מערכתי מיוחד של מתכוני אוכל בריא וטיפים לבישול בריא אשר נקרא "טעם מנטה".

המוסף המיוחד יופץ בגיליון יולי 2008, ובהמשך הוא יצורף ללא תשלום למגזין ארבע פעמים בשנה.
המוסף יכלול מגוון רחב ומרהיב של מתכונים בהשתתפות שפים מובילים ובליווי צילומי איכות. המתכונים יכללו חישוב נקודות לפי שיטת שומרי משקל, ערכים תזונתיים וקלוריות, והסברים פשוטים ומעשיים.

במגזין אומרים כי הכוונה במוסף "טעם מנטה" היא לשנות את התפיסה הרווחת לפיה אוכל בריא אינו טעים.
"טעם מנטה" יציג מתכוני גורמה על טהרת החומרים הטבעיים, ללא טיגון ועם שלל פירות וירקות העונה, פרי יצירתם של שפים ממסעדות יוקרתיות, ומובילי תרבות בישול הגורמה המתפתחת בארץ.

מוסף טעם מנטה שיצורף למגזין יולי יכלול מתכונים שמצננים את הקיץ כמו משקאות קרים, מקפאים בריאים, סלטים מירקות ופירות העונה ומאכלי דגים קלילים. במוסף ישתתפו הפעם השפים איל לביא (בתמונה) ממסעדת ביסטרו 73, רון (שפאץ) כהן, בעל קייטרינג לאירועים פרטיים, ורונן סקינסיס ממסעדת מאנטה ריי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה