מוס שוקולד עם קרמל בננות עם קראנץ' שקדים

 

קינוח זוגי, 15 דקות הכנה

מרכיבים:
למוס שוקולד:
250 שוקולד מריר איכותי 70%
200 מ"ל שמנת מתוקה
2 ביצים
2 כפות סוכר

לקרמל בננות:
2 בננות
50 גרם חמאה
2 כפות סוכר גדושות
שקדים קלויים

אופן ההכנה:
מוס שוקולד:
להמיס את השמנת והשוקולד בבן מארי.
להוסיף את החלמונים למוס.
לערבב היטב.
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף בהיר.
לקפל ולקרר שעתיים או למשך הלילה.

בננות מקורמלות:
להמיס את החמאה והסוכר.
לחתוך את הבננות לרצועות בעובי 1 ס"מ.
להוסיף לסיר ולקרמל במשך 3-4 דקות על אש קטנה.
לצלחת את המוס והשוקולד ולפזר מעל שקדים קלויים קצוצים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה