מוצר היום של שחר: דבש של 45 מעלות בצל

דבש שנרדה במכוורות פורת עין יהב הממוקמות בערבה ובנגב, אותו יצרו בעמל רב דבורים שלא קיבלו תוספת סוכר לתפריט שלהן

אני קצת מבולבל עם הדבש החדש של המותג 45 מעלות בצל. מדובר בדבש שנרדה במכוורות פורת עין יהב הממוקמות בערבה ובנגב, אותו יצרו בעמל רב דבורים שלא קיבלו תוספת סוכר לתפריט שלהן. יש דבש הדרים, דבש אקליפטוס, דבש אשלים ודבש מפרחי בר מדבריים – זעתר, שלמון ופרחי בר נוספים.

הגיוון הרב מאפשר לבחור בין טעמים שונים, שחדי האבחנה יכולים לגלול. סוגי הדבש דומים בכך שמדובר בדבש איכותי, טעים במיוחד, עם טעם שקרוב ביותר לאימא אדמה.

אז למה מבולבל? כי החברה מצהירה כי הדבש לא חומם, אך אני רגיל לשמוע בכל מקום כי דבש נוזלי כמו זה של 45 מעלות בצל מעיד כי חומם; ודבש שלא עבר חימום מגיע מגובש יחסית.

עד שמישהו יפתור לי את הבלבול, אני ממשיך ללקק את השפתיים עם הדבש החדש. עם חימום או בלעדיו, הוא טעים במיוחד.

28 ₪ ל-350 גרם, 50 ₪ לק"ג אחד. להשיג באתר www.45.co.il.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר