מיט דה מיט והטרקלין: 7 מנות בשר ויין חופשי

שיתוף פעולה בין מיט דה מיט ומסעדת "הטרקלין", הניב סדנת בשרים ויין חדשנית אשר תתקיים בטרקלין ביום שני 23.6.08 ויום שני 30.06.08 בשעה 20:00 – בערב של 7 מנות בשר ויין חופשי.

מה זה בשר מיושן? איזה נתחים מומלצים למנגל ואיזה לבישול ארוך? מתי משתמשים בפחמים ומתי עדיף שלא? מי היה סר לויין? ולמה פילה אוכלים מדיום רייר?
על שאלות עלו ועוד יענו מומחה הבשרים יורם קוהן – מיט דה מיט, קואצ`ר של בשר, ושף הטרקלין משה יוחנן, בערב המשלב ארוחת טעימות ממבחר של 7 מנות בשר, והסברים שונים על הבקר בישראל וחלקיו.
הערב ילווה בארוחה זוגית בת 7 מנות שונות, ולצידה ניתן יהיה ליהנות מיין אדום קברנה סובניון או מרלו.

בתפריט:
שקדי טלה – מוגשים על בורגול ערבי
ביצי שור – על מצע בצלים ופלפלים קלויים
ברזאולה – נתחי שייטל כבושים במלח גם לצד מלון טרי
קרפצ`יו סינטה – בבלסמי ומיץ לימון
סטייק סינטה ואנטריקוט קצוץ- ברוטב יין אדום וציר בקר
נתח קצבים – צלוי על שיפוד ומלח אטלנטי
סטייק רוקה – סינטה צרובה על מחבת לוהטת ומבחר עלים בוינגרט הדרים.

מחיר השתתפות בערב 200 ש"ח


הטרקלין
רח' נחלת בנימין 41, ת"א
יש להזמין מקומות מראש בטל. 03-5660013


יורם קוהן
קואצ`ינג לבשר גורמה – יותר מאשר רק חלום
טל. 052-4201717
[email protected]







תגובה אחת

כתבו תגובה