fbpx

מי רוצה להיות קונדיטור? סדנאות של הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט: מרנגים ושמרים

הקונדיטור בן עמי, הנחשב מהמובילים בתחום העוגות והמתוקים, יעביר סדנה בנושא תחום אפיית המרנג, ושימושיו בעוגות שונות. הסדנה תביא תכני אפיה מעולם המרנג, כגון: תולדות המרנג, הכנת מרנג, זילופי מרנג ואפייתו
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

הקונדיטור בן עמי, הנחשב מהמובילים בתחום העוגות והמתוקים, יעביר סדנה בנושא תחום אפיית המרנג, ושימושיו בעוגות שונות.
הסדנה תביא תכני אפיה מעולם המרנג, כגון: תולדות המרנג, הכנת מרנג, זילופי מרנג ואפייתו.
במסגרת הסדנה יוכלו המשתתפים ללמוד להכין עוגת קונקורד שוקולד הכוללת שכבות מרנג, מוס שוקולד וקוצי מרנג שוקולד.
בנוסף, יכינו המשתתפים בסדנה עוגיות מקרון במילוים שונים ועוגת תפוחים ומרנג.

הסדנה תתקיים ב- 29.01.07 יום ב' בשעה 18:00 בקונדיטוריה בכפר ויתקין
מחיר הסדנה: 180 ₪ למשתתף


סדנה נוספת של ברתיני שביט תהיה בנושא שמרים.
במסגרת הסדנה ילמדו ויתרגלו המשתתפים הכנת בצק שמרים, והתאמתם לסוגי מאפים שונים. במסגרת הסדנה, יכינו המשתתפים עוגות שמרים במילוי שוקולד וקינמון, מאפה שמרים מלוח במילוי גבינה ועשבי תיבול, בריוש במילוי קרם שקדים ואתרוגים מסוכרים ולחמניות טעימות ומהירות.

הסדנה כוללת הסבר פרונטלי והדגמה ע"י הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט, חלוקת מתכונים, התנסות בהכנת העוגות, טעימות
וקבלת המוצרים המוכנים הביתה.

הסדנה תתקיים ב- 12/02/07 יום ב' בשעה 18:00 בקונדיטוריה בכפר ויתקין
מחיר הסדנה: 180 ₪ למשתתף


ניתן להירשם לסדנאות בטלפון: 8663211 -09


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה